Pratite Banke:online i na Twitteru

Banke u Srbiji

U Srbiji trenutno posluje 35 banka od kojih je 21 banka u većinskom vlasništvu stranih ulagača. U svim većim gradovima Srbije postoje filijale većeg broja banaka.

Sedište:
Adresa:
Telefon:
Faks:
Broj poslovnica: 0
Broj bankomata:
SWIFT Code
Email:
Website:
# Kredit Iznos Indeksiran Kamata EKS Učešće Rok otplate Naknada obrade kredita
1 Krediti za automobile   EUR 30.00 1.30
2 Krediti za školarinu   EUR    
3 Kratkoročni robni krediti sa valutnom klauzolom   EUR    
4 Turistički krediti   EUR    
5 Krediti za gasifikaciju   EUR    
6 Gotovinski krediti sa valutnom klauzulom (EUR)   EUR    
7 Krediti za nabavku mehanizacije   30.00  
8 Krediti pravnim licima za nabavku mehanizacije sa valutnom klauzolom   EUR 30.00 0.90
9 Gotovinski dinarski kredit      
10 Dugoročni krediti pravnim licima za finansiranje investicione, stambene izgradnje, opreme, osnovnih i trajnih obrtnih sredstava     1.30
11 Dugoročni krediti za gasifikaciju   EUR    
12 Dugoročni robni krediti sa valutnom klauzolom   EUR    
13 Dugoročni gotovinski krediti sa valutnom klauzolom      
14 Dugorčni gotovinski dinarski kredit      
15 Kratkoročni krediti pravnim licima sa valutnom klauzolom po ugovoru o poslovnoj saradnji   EUR   0.50
# Naziv kartice Sistem Princip Uslovi Kamatna stopa Internet Upotrebljivost
1 Visa Visa Debitne kartice

Namenjena je svim pravnim licima i preduzetnicima sa urednim tekućim računom. Ovlašćeno lice preduzeća može ovlastiti više osoba za raspolaganje sredstvima na računu do određenog iznosa na mesečnom nivou.

1.75 NE

VISA Business charge je međunarodna platna kartica. Omogućava sva plaćanja u zemlji i u inostranstvu na svim prodajnim mestima sa oznakom VISA. 

2 Dina Card Dina Card Debitne kartice

DinaCard debitnu identifikacionu karticiju dobijaju svi vlasnici tekućih računa građana-bez naknade

  NE

Plaćanje roba i usluga na POS terminalima
Podizanje gotovog novca na šalterima i bankomatima banaka
Identifikaciona kartica
 

3 Visa Visa Debitne kartice

Otvoren tekući račun u banci

  NE

Visa Electron karticu Agrobanke možete koristiti za plaćanje roba i usluga na mestima gde je vidno istaknut znak VISA . 

4 Visa Visa Debitne kartice

VISA Business Electron platna kartice predstavlja jednostavnu karticu po modelu standardne debitne kartice. Kartica je vezana za tekući račun pravnog lica.

  NE

VISA Business Electron je međunarodna platna kartica koja se prihvata u zemlji i u inostranstvu na svim prodajnim mestima, POS terminalima i bankomatima gde je istaknut VISA znak. 

5 Dina Card Dina Card Debitne kartice

Karticu dobijaju svi koji imaju otvoren tekući račun poljoprivrednog gazdinstva, besplatna je i koristi se kao identifikaciona kartica uz tekući račun.

  NE

Kartica se izdaje na rok od 5 godina, a nakon toga se vrši automatsko izdavanje nove kartice.

6 Dina Card Dina Card Kreditne kartice

Otvoren tekući račun u banci Kartica se izdaje po revolving modelu kreditiranja. Revolving kredit se stalno obnavlja. Korisnik kreditne kartice revolving kreditom dobija na raspolaganje određeni limit. Plaćanjem pomoću kartice limit se smanjuje, a po uplati rate kreditni limit se obnavlja za uplaćeni iznos, tj. po otplati mesečne obaveze raspoloživa sredstva po kartici se za taj iznos povećavaju i slobodna su za kupovinu.

1.75 NE

DinaCard kreditna kartica je savremeni instrument bezgotovinskog načina plaćanja koji omogućava odloženo plaćanje. Kreditna kartica je pogodna za veće kupovine.
Kartica se prihvata na svim prodajnim mestima, POS terminalima i bankomatima na teritoriji Republike Srbije gde je istaknut DINA znak.
 

7 Dina Card Dina Card Kreditne kartice

 Namenjena fizičkim licima, registrovanim poljoprivrednim proizvođačima koji imaju otvorennamenski tekući račun poljoprivrednog gazdinstva u Agrobanci.
 

1.75 NE

Plaćanje karticom omogućeno je na svim prodajnim mestima gde je istaknut znak ‘DinaCard’ 

8 Visa Visa Kreditne kartice

Kartica se izdaje na osnovu stalnih primanja građana. Klijenti koji nemaju stalna primanja polažu devizni depozit 100% od iznosa kredita.

1.75 DA

VISA CLASSIC kreditna kartica je savremeni instrument bezgotovinskog načina plaćanja koji omogućava odloženo plaćanje kako u zemlji tako i u inostranstvu. Kreditna kartica je pogodna za plaćanja preko interneta.
Kartica se prihvata na svim prodajnim mestima, POS terminalima i bankomatima na teritoriji gde je istaknut VISA znak.
 

# Valuta Oročena štednja na
1 mesec 3 meseca 6 meseci 12 meseci 24 meseca 36 meseci
1 8 10 10.5 12 11 -
2 2 4 5 5.5 6 6.5
3 - - 4.5 5.5 - -
4 - - 2 3 - -
5 0.5 1.5 2 3 3.5 4
6 0.5 1.5 2 3 3.5 4
7 - - 2 3 - -
8 3 3 3 3 3 3
9 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5 0.5
10 0.3 0.3 0.3 0.3 0.3 0.3
11 0.3 0.3 0.3 0.3 0.3 0.3
# Naziv Vrsta Tip Valuta Troškovi održavanja računa Iznos odobravanja Period odobravanja E-banking
1 Classic paket za zaposlene Tekući dinarski RSD 100 RSD mesečno 2.00% mesečno do visine prosečne mesečne uplate na TR po osnovu redovnih mesečnih primanja u poslednja 3 meseca 12 meseci ne
2 Classic paket za penzionere Tekući dinarski RSD 50 RSD mesečno 2.00% mesečno do visine prosečne mesečne uplate na TR po osnovu redovnih mesečnih primanja u poslednja 3 meseca 12 meseci ne
3 Full paket Tekući dinarski RSD 250 RSD mesečno 2.00% mesečno do visine prosečne mesečne uplate na TR po osnovu redovnih mesečnih primanja u poslednja 3 meseca 12 meseci da
4 Info paket Tekući dinarski RSD 170 RSD mesečno 2.00% mesečno do visine prosečne mesečne uplate na TR po osnovu redovnih mesečnih primanja u poslednja 3 meseca 12 meseci ne
5 Tekući račun za pravna lica Tekući računi pravnih lica dinarski RSD 2.00% mesečno Okvirni kredit odobrava se u visini do 20% od prosečnih mesečnih priliva 12 meseci da
7.5 (67)

Anketa

1 komentara

  • Dušan Marković // 09.08.2012.

    Štediša sam Agrobanke i to sa oročenom deviznom štednjom u poslovnici Agrobanke u Čajetini. Posle ove pronevere u Agrobanci odnosno velike kompromitacije celokupnog bankarskog sistema Srbije vratili smo se u vreme Jezde i Dafine. i pokazali celom svetu kakav smo narod i kakve imamo bankarske stručnjake koje još nagrađujemo sa 600 000 evra da opljačkaju banku. Sad velika lažna priča kako će nova prekomponovana Agrobanka sa istim kadrom da bude svetinja. Sramota je u ime svih poštenih bankarskih službenika koji su stvarali od 1921 godine Agrobanku i čuvali kao svoj obraz da bude najvažnija banka Srbije i uzdanica razvoja poljoprivrede. Međutim izgubljeno poverenje se teško vraća.A narod je kao i božija kazna zato se pazite da ne prođete gore od Tadića. Tražim da mi objasnite kako ste me kao štedišu Agrobanke preveli u dužnika i još me obaveštavate pismom koji su potpisali oba nova direktora Agrobanke da će sve biti u redu kao i do sada.????? Molim da me u roku od 48 sati obaavestite da ste učinili grešku ,da mi se izvinite ,pošaljete novo pismo da sam štediša da nebi podigao sav ulog iz banke a kao bolesnik sa srčanom manom tražio i nadokadu troškova preko suda za pretrpljeni stres koje je mogao biti sa smrtnim ishodaom.

    8.6 (37)

Ako želite možete ostaviti komentarBanke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.