Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Nedelja štednje u Piraeus Banci traje cele godine

 
// 06.08.2012. 13:30:37

Piraeus banka AD Beograd predstavila je novi program štednje Piraeus 2x6 oročena štednja u evrima, depozitni proizvod sa dva pojedinačno definisana roka oročenja od po 6 meseci u kojem je za svaki novi rok oročenja utvrđen poseban nivo kamatne stope. Po isteku prvog pojedinačno utvrđenog roka oročenja, kamata se pripisuje glavnici i tako se uvećana glavnica oročava na sledećih šest meseci po većoj kamatnoj stopi nego u prethodnom periodu oročenja.

Ovaj program štednje namenjen je kako rezidentima tako i nerezidentima i omogućava im da u svakom trenutku raspolažu svojim novcem uz korigovanje kamate na stopu najbližeg odležanog stepena.

Minimalan štedni ulog za program Piraeus 2x6 iznosi 2.000 eura uz NKS od 5,5% za prvih 6 meseci, odnosno 6% za drugih šest meseci. EKS iznosi 5,23%. Tokom perioda oročenja, programom štednje nisu dozvoljene sukcesivne uplate na račun niti je nakon isteka oročenja moguće izvršiti reoročenje po istom programu.

Izvor: Piraeus Bank

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.