Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Banca Intesa - Unapređen Banca Intesa online

 
// 27.08.2012. 14:19:32

Klijentima Banca Intesa od danas je na raspolaganju unapređena aplikacija elektronskog bankarstva za fizička lica. Zahvaljujući novoj arhitekturi korisničkog interfejsa građanima je sada dostupno više informacija i usluga već na naslovnoj stranici, te je rad u aplikaciji znatno brži i efikasniji, a sam interfejs je kreiran tako da korisniku omogući intuitivan i jednostavan rad.

Novi Banca Intesa online podržava rad na najznačajnijim internet pretraživačima poput Google Chrome, Mozzila Firefox, Internet Explorer, Safari, Opera, Opera Mini, kao i WebKit baziranim pretraživačima namenjenim smartphone i tablet uređajima. Naprednija aplikacija elektronskog bankarstva za fizička lica klijentima pruža mogućnost aktivacije Intesa Mobi usluge, ažuriranje adresnih podataka i aktiviranje SMS i e-mail obaveštenja direktno iz aplikacije, bez potrebe odlaska u Banku. Takođe, novi Banca Intesa online predviđa Personal Finance Manager modul koji klijentima stavlja na raspolaganje kategorizaciju transakcija po računima i platnim karticama u zavisnosti od predmeta potrošnje kako bi bili u mogućnosti da prate visinu mesečnih troškova u skladu sa njihovom namenom. Za korišćenje aplikacije potrebno je instalirati Java plug-in komponentu koja se može besplatno preuzeti sa web strane www.java.com odabirom opcije Free Java Download.

Izvor: Banca Intesa

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

1 komentara

  • GORDANA DRAGOSEV // 09.01.2013.

    novi nacin provere stanja na recunu preko java com,nemogy nikako da instaliram i stari mi je bio mnogo bolji i neznam zasto banka intesa nije ostavila i staru varijantu za proveru stanja na racunu,meni kao penzioneru je bio mnogo laksi ovako cekam izvestaj preko poste koji mi nista ne znaci

    10.0 (2)

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.