Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Eurobank EFG - Štedljivi kredit refinansira sve rate u jednu, do upola manju

 
// 18.09.2012. 11:52:26
  • Korišćenjem štedljivih sijalica možete uštedeti više od 20 odsto na mesečnom računu za struju. Taj novac možete iskoristiti za druge kućne potrepštine
  • Ako biste vozili auto preporučenom brzinom, svakog meseca trošili biste 40 odsto manje novca na gorivo
  • Ukoliko se pridržavate pravila o najboljem načinu za peglanje veša, uštedećete oko 30 odsto vremena, koje možete iskoristiti sa porodicom i prijateljima


Zašto ova jednostavna pravila ne biste koristili i u planiranju svojih finansija, i refinansirajućim kreditom Eurobanke čak i do pola smanjili svoju mesečnu ratu?

U slučaju da imate veliki broj finansijskih obaveza, refinansirajućim kreditom Eurobanke možete otplaćivati svoje kreditne obaveze (kredite, kreditne kartice, dozvoljeni minus) na neuporedivo lakši i ekonomičniji način. Slično dugovečnom trajanju štedljive sijalice, refinansirajući kredit Eurobanke sa produženim rokom otplate, praktičan je način da svakog meseca značajno uštedite objedinjavanjem svojih obaveza.

Refinansirajući kredit Eurobanke ima još jednu ekonomičnu stranu - pored novca koji Vam preostaje svakog meseca, štedi i Vaše vreme. Brzo i lako, rata se izmiruje na jednom mestu uz manje dokumentacije. Procedura pri podnošenju zahteva za refinansiranje veoma  je jednostavna, potrebna je samo lična karta. Pored brzog postupka odobravanja, prednosti su i konkurentna kamatna stopa, mogućnost odobravanja bez troškova obrade i besplatno životno osiguranje od posledica nesrećnog slučaja.

Izvor: Eurobank EFG

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar




Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.