Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Novo imenovanje u Piraeus banci

 
// 20.09.2012. 16:09:52

Izvršni odbor Piraeus banke je imenovao Stiva Frustisa za zamenika generalnog direktora Piraeus banke. Pre ovog imenovanja, od 2010. pa do danas, Froustis je član Izvršnog odbora i savetnik za velike korporativne klijente i struktuiranje finansija Piraeus banke Beograd.

Stiv J. Frustis je rođen 1966. Stekao je Diplomu – Cum Laude i magistrirao Poslovnu administraciju, smer Upravljanje i finansije na Državnom univerzitetu Arizona.

Froustis je bankarsku karijeru započeo 1992.godine i to na različitim pozicijama u velikim bankarskim grupacijam koje posluju u Grčkoj poput Paribas banka, Nacionalna  Banka Pariza (BNP) i Omega banka .

Godine 2007, Froustis se pridružio Piraeus bankarskoj grupi kao regionalni menadžer u Međunarodnom sektoru poslova sa privredom gde je bio nadležan za Međunarodni portfolio sektora poslova sa privredom Piraeus bankarske grupe u Srbiji, Bugarskoj, Egiptu i SAD-u. Godine 2009, Froustis je postao rukovodilac Međunarodnog sektora poslova sa privredom Piraeus bankarske grupe.

Izvor: Piraeus Bank

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.