Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Piraeus Leasing i Piraeus Rent već pet godina u Srbiji

 
// 28.09.2012. 13:46:15

Piraeus Leasing i Piraeus Rent su juče u restoranu Caruzo proslavile petu godišnjicu uspešnog poslovanja na srpskom tržištu.

Tokom zvaničnog dela proslave koja je održana u prisustvu najbližih saradnika i poslovnih partnera, predstavljeni su poslovni rezultati ovih kompanija, kao i ciljevi za naredni period.

Prisutnima se obratio direktor Konstantinos Tsiolis koji je u svom kratkom obraćanju napomenuo da nastupajući period donosi nove izazove, ali i nove odgovore koji će ovim kompanijama učvrstiti poziciju pouzdanog i snažnog partnera, kako za postojeće tako i za buduće klijente.

„Godinu za godinom, Piraeus Leasing i Piraeus Rent uvećavaju svoj tržišni udeo, u domenu obima poslovanja, koji je krajem godine iznosio 4,1%, što je značajan rast u odnosu na početnih  0,7% iz 2007. godine“ - istakao je Tsiolis i posebnu zahvalnost na ukazanom poverenju uputio prisutnim klijentima, nazvavši ih najboljim ambasadorima poslovanja ovih kompanija. 

U svom daljem obraćanju je naglasio da je formula za uspeh pošten i kvalitetan rad, dobra organizacija, upornost, samopouzdanje i blizak odnos sa klijentima. Upravo ovo je Tsiolis izneo kao  poslovnu filozofiju obe kompanije.

Petogodišnjicu uspešnog poslovanja u Srbiji, Piraeus Leasing-u i Piraeus Rent-u je čestitao Neoklis Neokleus, predsednik IO Piraeus banke Beograd, ipred svih zaposlenih u Piraeus bankarskoj grupi.

Piraeus Leasing i Piraeus Rent, danas imaju više od 800 klijenata, od koji su 85 procenata pravna lica, kao i flotu koja broji više od 800 putničkih automobila. Počev od 2010. godine, obe kompanije beleže profit u okviru Piraeus bankarske grupe.  

Izvor: Piraeus banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Poslednji post sa foruma

Obracun kamate - dezinformacije od strane zaposlenih u Intes - Banke u Srbiji u XXI veku imaju 3 omiljene igre Čorave bake Ide luda oko... Detaljinije

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.