Pratite Banke:online i na Twitteru

Servisi i usluge /

Servis Prognoza kretanja kursa evra za naredni dan

 
// 19.10.2009. 15:11:30


 

Kvalitetna informacija može Vam doneti veliku uštedu prilikom zamene valuta u svakodnevnom životu i poslovanju.

Servis Prognoza kursa evra za naredni dan pruža vam već od 09:15h prve pouzdane i precizne informacije o kretanju kursa.

Naš servis je sa velikom tačnošću predvideo najveće fluktuacije EUR u proteklom periodu i ostvario veliki ugled na finansijskom tržištu Srbije. Prvi smo finansijski portal u Srbiji koji pruža ovu vrstu usluge. Ovaj servis uspešno radi od 2007. godine i pružajući kvalitetne informacije o kretanju kursa EUR/RSD svojim korisnicima omogućio je da ostvare značajne uštede i zarade. Pored prognoze kursa EUR pristupom preko sajta Banke:online/  omogućen Vam je uvid u sve ostale aktuelne kurseve valuta EUR, USD, GBP i CHF koji se ažuriraju na svaka dva minuta.

Prema Vašim potrebama i isplativosti možete birati između više nivoa servisa:

  1. Pristup preko Web sajta - Pristupom preko sajta Banke:online/ omogućeno Vam je da pratite procenu kretanja kursa EUR za naredni dan osam ili četiri puta dnevno, a preko Vašeg korisničkog panela imate uvid u sve ostale aktuelne valute.
  2. Pretplata sa SMS obaveštenjima - Procena kretanja kursa EUR Vam je dostupna na bilo kom mestu, osam ili četiri puta dnevno. Takođe, pored SMS poruka preko Vašeg korisničkog panela imate uvid o kretanju ostalih valuta.
  3. Jednokratno putem premium poruke - Jednostavnim slanjem SMS poruke sa tekstom EUR na broj 2525 dobijate procenu kursa EUR. Cena ove poruke je 60 dinara (PDV uključen u cenu). Kursne liste se ažuriraju svakim radnim danom u 09:15h. Ukoliko SMS poruku pošaljete pre toga, dobićete vrednosti za prethodni dan. Vikendom i neradnim danima važi kurs od poslednjeg radnog dana.
  4. Putem facebook aplikacije - više informacija uskoro

Za sve mesečne pretplate, koje se kreću već od 1.650,00 dinara, potrebno je da se na dole navedene telefone ili na sajtu Banke:online/ prijavite na listu korisnika kako bi dobili korisničko ime i lozinku za pristup.

Još uvek niste sigurni u isplativost naše usluge?

Za besplatan probni period (za SMS poruke 1 dan, za web pristup 3 dana) potrebno je da se prijavite na listu korisnika putem telefona: 021/ 6741 320  ili putem sajta Banke:online/ kako bi dobili korisničko ime i lozinku za pristup.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas telefonom na broj 021/ 6741 320,
putem e-mail adrese banke@online.rs ili pročitajte detaljnije na portalu banke.online.rs
 

0 0
Tagovi: prognoza kursa
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

1 komentara

  • Jasmina Herenčić // 20.06.2010.

    Drago mi je da postoji ovakav portal sa kvalitetnim, predvidim i dostupnim informacija za pravna i fizićka lica. Zanimljivi ste! Pozdrav Jasmina!

    7.3 (47)

Ako želite možete ostaviti komentarPrijavite se Banke:online//Zaboravili ste lozinku?


Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.