Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Piraeus banka - Nastavlja da smanjuje kamatne stope na stambene kredite

 
// 19.10.2009. 09:14:13

Piraeus banka A.D. Beograd donela je odluku da od 01.09.2009. godine dodatno sniziti kamatne stope na sve stambene kredite. Nove kamatne stope za kredite osigurane kod NKOSK kretaće se od 5,75% za kredite indeksirane u CHF i od 6,25% za kredite indeksirane u EUR i važiće kako za postojeće tako i za nove klijente Banke.

Pored nižih kamatnih stopa, Piraeus banka je odlučila da dodatno olakša otplatu postojećeg zaduženja smanjenjem mesečnih rata i to svim klijentima koji se za ovu pogodnost prijave u periodu od 01.09.2009. do 31.10.2009. Tokom trajanja ove promotivne akcije svi zainteresovani klijenti  treba da posete bilo koju poslovnicu Piraeus banke, prijave se za ovu vrstu usluge i uzmu novi plan otplate kredita.

Za klijente koji imaju kredit osiguran kod NKOSK, ova pogodnost će biti odobrena uz uslov da NKOSK takođe odobri ponuđenu izmenu mesečnih rata. Za sve svoje klijente koji podnesu ovaj zahtev kod NKOSK, troškove provizije u visini od 30 evra, snosiće Piraeus banka A.D. Beograd.

Odluka o smanjenju mesečnih rata važi i za klijente koji su uzeli potrošački ili gotovinski kredit. Osim toga, korisnicima ovih kredita omogućeno je da izvrše konverziju zaduženja u stranoj valuti u dinarski kredit bez ikakvih naknada, kao i da produže rok otplate kredita na period od najmanje 12 meseci.

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

4 komentara

 • ja // 21.09.2009.

  Molim vas, prekinite sa ovakvim popularistickim i placenim marketinskim vestima... pa ta ista banka je podigla kamatne stope za stambene kredite u otplati, u dva navrata za celih 3%, a sada na sva zvona trube da sumanjili 0.5%... pa od tih zelenasa ne bih vise nikada uzela orah u ruke, a kamoli stambeni kredit... sramota za srbiju i ovakve banke koje u njoj posluju!!!

  8.6 (11)
 • zeljko pilipovic // 23.09.2009.

  I TO STO SAM NAPISAO SE ODNOSI NA SOCIETE GENERALE BANKU.

  10.0 (1)
 • zeljko pilipovic // 23.09.2009.

  Ljudi ako ikako mozete zaobidjite ovu banku.Iskreno nema gore.Ja sam njen korisnik skoro 3 godine i ne mogu Vam reci koliki su lopovi.Ne da cu da zatvorim racun nego ce svi koje znam isto to uraditi.Sa jedne strane Vam obecavaju kule i gradove a sa druge samo Vas LAZU!!!!!!!!!!!!!!!

  10.0 (2)
 • Rade Knezevic // 23.05.2010.

  dali odobravate stambene kredite za nerezidente ako odobravate koji su uslovi kamatne stope .Hvala

  0.0 (0)

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Poslednji post sa foruma

Obracun kamate - dezinformacije od strane zaposlenih u Intes - Banke u Srbiji u XXI veku imaju 3 omiljene igre Čorave bake Ide luda oko... Detaljinije

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.