Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Marfin banka - Novi proizvodi namenjeni stanovništvu

 
// 19.10.2009. 04:38:25

Sledeći svoje trajno opredeljenje da uvodjenjem novih i konstantnim unapredjenjem postojećih proizvoda i usluga u potpunosti prati potrebe svojih cenjenih klijenata, Marfin banka Vas sa zadovoljstvom obaveštava da je u mogućnosti da ponudi dva nova proizvoda namenjena stanovništvu.

Kredit za poboljšanje životnog prostora, adaptaciju i rekonstrukciju u dinarima bez hipoteke (Nominalna kamatna stopa od 22,5%, EKS od 24,7%).

Proizvod je dostupan u dinarima, bez učešća, depozita i hipoteke, sa maksimalnim iznosom do 12.000 evra u dinarskoj protivvrednosti koji Vam omogućava da svoj životni prostor prilagodite svojim željama uz minimalno opterećenje Vašeg budžeta u periodu otplate do čak deset godina.

Ponovite se od poda do plafona!

Takođe, zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je najtraženiji proizvod namenjen stanovništvu sada dostupan sa znatno dužim periodom otplate.

Gotovinski kredit u dinarima sa periodom otplate do 60 meseci (Nominalna kamatna stopa od 24%, EKS od 26,14%)

Gotovinski kredit u indeksiran u evrima sa periodom otplate do 60 meseci (Nominalna kamatna stopa od 15% i NKS od 17,93%)

Krediti su dostupni sa periodom otplate od 6 do 60 meseci, sa maksimalnim iznosom kredita do 12.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

I želje i mogućnosti!

Novi proizvodi su na raspolaganju u svim filijalama Marfin banke od 24.08.2009. godine.

Za sve informacije možete pozvati naš kontakt centar 0800 300 300 (besplatni pozivi sa mreže fiksne telefonije) ili info telefon 011 33 06 300.

Izvor: Marfin banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

1 komentara

  • đuro mitovski // 03.12.2013.

    Jasam penzioner sa profesionalnim oboljenjem , penzija mije 52000 a nadoknada za tel.oboljenje 3000 , skupa 55000 ukupno primanje su trajna sa rešenjem pio. Interesujeme koliki maksimalni iznos kredita mogi dobiti i pod kojim uslovima, da naznačim bez žiranata i hipoteke i ovo samo sondiram sa kojim srestvima mogu da raspolažem oko neke investicije. Pozdrav moj tel 0603366685

    6.8 (6)

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.