Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Societe Generale banka - Novi izgled ekspoziture Sosijete ženeral banke u Zemunu

 
// 19.10.2009. 14:19:53

Sosijete ženeral banka Srbija je tokom letnjih meseci obavila kompletnu restauraciju ekspoziture Zemun, u Glavnoj ulici broj 46, kako enterijera, tako i fasade.
 
Zgrada u kojoj se nalazi ekspozitura poznatija je kao Zadužbina Laketić i sagradjena je 1881 kao stambena zgrada, prema planovima jednog od  najznačajnih arhitekata toga doba, Jovana Ilkića. Oblikovana je u stilu neorenesanse sa naglašenom dekorativnom plastikom.Zgrada predstavlja jedan od najizrazitijih primeraka razvijene  kuće s kraja 19. veka u Starom jezgru Zemuna i nalazi se pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture Grada Beograda.  
 
Nakon renoviranja, klijentima je omogućeno da proizvode i usluge Sosijete ženeral banke Srbija koriste u prijatnijem ambijentu, a službenicima su obezbeđeni uslovi za još kvalitetniji i efikasniji rad. Individualnim i korporativnim klijentima na raspolaganju su svi proizvodi i usluge koje su koristili do sada, uz produženo radno vreme od 08:30 do 18:30 časova.

Izvor: Societe Generale banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.