Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Banca Intesa-Intesa Uno–maksimalna sigurnost za štedne uloge

 
// 18.10.2009. 16:41:10

Zahvaljujući stabilnosti i finansijskoj snazi grupacije kojoj pripada, Banca Intesa je ponudila jedinstven proizvod na našem tržištu –Intesa Uno štednju, sa direktnom garancijom Intesa Sanpaola.
Ovaj štedni proizvod prvenstveno je namenjen građanima koju su u periodu eskalacije ekonomske krize povukli svoje depozite iz bankarskog sektora, plašeći se za sigurnost istih. Intesa Uno štednja sada im omogućuje maksimalnu sigurnost, jer štedni ulozi, pored garancija koje pružaju Banca Intesa i Agencija za osiguranje štednih depozita, imaju i direktnu garanciju Intesa Sanpaola – jedne od najvećih bankarskih grupacija u Evropi.

Na Intesa Uno štednju moguće je položiti iznose od 500 evra naviše, na period od 12 meseci, po kamatnoj stopi od 4,5 odsto na godišnjem nivou. Po oročavanju štednog uloga, klijenti u roku od deset dana dobijaju garanciju u pisanoj formi, koja im se direktno uručuje.

Intesa Uno štednja razvijena je kao prvi jedinstven međunarodni proizvod Intesa Sanpaolo grupacije, koji se pored Srbije, uspešno predstavljen i na tržištima Mađarske, Slovačke, Hrvatske, Rusije, Rumunije i Albanije.

Izvor: Banca Intesa

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.