Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Societe Generale Banka - Ponuda za mala preduzeća i preduzetnike

 
// 18.10.2009. 23:20:09

Sosijete ženeral banka Srbija malim preduzećima i preduzetnicima pod izuzetno konkurentnim uslovima nudi kredite za osnovna sredstva, nabavku vozila i opreme, kupovinu poslovnog prostora i refinansiranje postojećih kredita. Banka odobrava kredite za nabavku vozila i opreme uz kamatu od 1 odsto mesečno, dok  kamata na kredite namenjene kupovini poslovnog prostora iznosi svega 0,9 odsto mesečno!

Rok otplate je do 84 meseca za kredite za nabavku vozila, za nabavku opreme do 120 meseci, za kupovinu poslovnog prostora do 144 meseci, dok se krediti za refinansiranje odobravaju u okviru maksimalnih rokova banke, do roka definisanog ugovorom o prethodnom kreditu.  Ponuda je namenjena klijentima koji se bave profesionalnim uslugama u oblasti zdravstva, maloprodajom, knjigovodstvom, kao i auto perionicama, frizerskim, kozmetičkim i salonima za negu i masažu, ali i drugim preduzetnicima i malim preduzecima.

Miroslav Rebić, član Izvršnog odbora
„Klijenti kojima je potrebna finansijska podrška u svakom trenutku mogu da se oslone na Sosijete ženeral banku. Uz savete ličnih bankara, klijent ima mogućnost da iz raznovrsne ponude naše banke izabere onu koja odgovara upravo njegovim potrebama.“

Sosijete ženeral banka će ponudu namenjenu malim preduzećima i preduzetnicima predstaviti posetiocima prvog sajma medicine, opreme i farmacije u Kragujevcu, „MEDIEXPO 2009“, koji će se održati od 15 – 17. oktobra.

Izvor: Societe Generale Banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.