Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

ProCredit banka - Krediti za legalizaciju u ProCredit banci

 
// 26.10.2009. 13:37:41

ProCredit banka je prva na domaćem tržištu omogućila svim građanima i domaćinstvima u Srbiji dobijanje povoljnih kredita za legalizaciju nekretnina.

Osim što je ponudom ovih kredita, čiji iznos nije ograničen, dok se rok otplate kreće do 120 meseci, izašla u susret stvarnim potrebama klijenata, banka je podržala i nameru Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja Republike Srbije da pitanje nelegalizovanih objekata, pa i čitavih naselja bude što pre i što jednostavnije rešeno.
"Kao banka koja je u svom poslovanju posvećena pružanju podrške svim građanima u njihovim namerama da dugoročno unaprede životni standard i uslove za život svojih porodica, odlučili smo da u svoju ponudu uvrstimo i kredite za legalizaciju. Uvereni smo da ćemo na taj način omogućiti velikom broju domaćinstava da troškovi sa kojima se budu susretali u postupku legalizacije objekata ne budu preveliko opterećenje za njihov kućni budžet" - istakla je Mirjana Garapić Zakanji, član Izvršnog odbora ProCredit banke.
Kako bi se opterećenje klijenata što više smanjilo, rokovi za ove kredite su posebno produženi, pa tako kredit od 200.000 dinara, koliko će po proceni Ministarstva prostornog planiranja koštati legalizacija stambenog objekta od 70 kvadrata u zoni 4 u Beogradu, građani mogu otplaćivati na period od čak 5 godina, bez učešća, depozita ili žiranta, uz mesečnu obavezu od 5.794 dinara. Iz istog razloga, za veće objekte, čija legalizacija može koštati i preko 10.000 evra, postoji mogućnost roka otplate i do 10 godina.
Pored toga, ProCredit banka će uskoro objaviti i posebnu brošuru sa praktičnim savetima i uputstvima za legalizaciju, pod nazivom „Vodič za legalizaciju“ namenjenu svima koji se budu odlučili za to.
Dodatne pogodnosti kredita za legalizaciju koje je pripremila ProCredit banka su izuzetno fleksibilne mogućnosti obezbeđenja, kao i to što će se ove pozajmice prvenstveno odobravati kao dinarski krediti čime će građani dobiti mogućnost da se zaduže u valuti u kojoj ostvaruju i svoja primanja i time obezbede dodatnu sigurnost svom kućnom budžetu, a u zavisnosti od roka otplate, postojaće i mogućnost odobravanja kredita indeksiranih u evrima. Kao i kod svih drugih proizvoda i usluga, građani zainteresovani za dobijanje kredita za legalizaciju u ProCredit banci mogu da računaju na kompletnu podršku i savete stručnjaka banke u pronalaženju najboljeg i za njih najprimerenijeg rešenja.

Izvor: ProCredit banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.