Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Piraeus Banka - Jedinstvena foto kartica Piraeus Banke

 
// 04.01.2010. 12:15:24

Piraeus banka AD Beograd je prva i jedina Banka na srpskom tržištu koja je kreirala FOTO KARTICU, proizvod koji klijentima omogućava da sami dizajniraju izgled svoje VISA Classic revolving kartice.

Foto kartica se izadaje na zahtev klijenta i uz priloženu fotografiju u elektronskom formatu koja mora biti u skladu sa propisima Banke i operativnim pravilima kompanije Visa International (rezolucija 300dpi, dimenzija 88 x 56 mm). Postojeći klijenti takođe su u mogućnosti da apliciraju za Foto karticu i tako promene izgled svoje VISA Classic kartice.
 „Piraeus banka nudi jedinstvenu uslugu na srpskom tržištu u saradnji sa kompanijom Visa International. Proizvod Foto kartica omogućava svim našim klijentima, kako novim tako i postojećim, da u potpunosti personalizuju svoju karticu dostavljanjem svoje omiljene fotografije. Na ovaj način Piraeus banka se još jednom pokazala kao inovator u oblasti kartičarstva nudeći nove i sveže ideje klijentima u Srbiji“ - izjavio je Panagiotis Divriotis, Pomoćnik Direktora Sektora poslova sa stanovništvom.

Osim atraktivnih uslova koji važe za sve kreditne kartice Piraeus banke, Foto kartica omogućava klijentima i dodatne pogodnosti poput učešća u VISA nagradnim igrama, kao i specijalne popuste pri kupovini u svim prodajnim objektima sa kojima je Banka zaključila ugovor o saradnji.

Detaljne informacije i objašnjenja u vezi sa svim eventualnim nedoumicama oko izdavanja Foto kartice klijenti mogu dobiti u bilo kojoj od 48 filijala Piraeus banke širom Srbije ili pozivom korisničkog servisa koji im je na raspolaganju svakog radnog dana, od 09 do 17h.

Izvor: Piraeus Banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Poslednji post sa foruma

Obracun kamate - dezinformacije od strane zaposlenih u Intes - Banke u Srbiji u XXI veku imaju 3 omiljene igre Čorave bake Ide luda oko... Detaljinije

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.