Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Piraeus banka - Western Union priznanje

 
// 16.02.2010. 14:03:13

Niška filijala Piraeus banke AD Beograd (Vizantijski bulevar bb) dobitnik je ovogodišnjeg priznanja za postignute rezultate Eki Transfersa, agenta WESTERN UNION-a za Srbiju i Crnu Goru.

Priznanje u okviru "Staff incentive" programa i specijalni pokloni uručeni su 10. februara za najbolje rezultate sa aspekta isplaćenih transakcija, ljubaznosti i profesionalizma u obavljanju poslova prilikom transfera novca iz inostranstva, kao i za uređenje i reklamiranje štanda WESTERN UNION-a.

Poslovnice Banke su već osam godina za redom među onima koje ostvaruju najbolje rezultate u domenu kvaliteta usluga, i beleže stalan rast obima prometa.

WESTERN UNION je vodeći svetski sistem za elektronski transfer novca, prisutan na 354.000 lokacija u preko 200 zemalja i teritorija u svetu. Osnovne karakteristike transfera novca putem Western Uniona jesu: brzina, sigurnost i poverenje.

Izvor: Piraeus banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.