Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

UniCredit Banka - Poklon vaučer uz stambene kredite UniCredit Banke

 
// 15.03.2010. 13:44:59

U skladu sa sugestijama i zahtevima klijenata, UniCredit Banka je proširila svoju ponudu stambenih kredita i uvela dodatne pogodnosti. Od danas, u ekspoziturama Banke svi zainteresovani građani mogu da podnesu zahtev za subvencionisani stambeni kredit, standardni stambeni kredit, kao i kredit za kupovinu stana u objektu čiju izgradnju finansira Banka. Pored izuzetno povoljnih uslova, za klijente koji podnesu zahtev do 30. juna 2010. i kojima kredit bude odobren, UniCredit Banka obezbeđuje i poklon vaučer za kupovinu robe za opremanje stana u vrednosti od 25.000 dinara. Svi stambeni krediti su indeksirani u evrima, a kamatna stopa se usklađuje dva puta godišnje sa šestomesečnom vrednošću EURIBOR-a.

Standardni stambeni krediti, kao i krediti za kupovinu stanova u objektima čiju izgradnju finansira Banka, se odobravaju na period otplate od 5 do 25 godina, u minimalnom iznosu od 10.000 evra, u dinarskoj protivvrednosti. Zahtev za ove kredite klijenti mogu podneti bez obaveze prenosa zarade na račun otvoren u UniCredit Banci, kao i bez obaveze osiguranja života. Nominalna kamatna stopa se formira kao zbir šestomesečnog EURIBOR-a i margine, i kreće se od 3,99% godišnje, dok se efektivna kamatna stopa kreće od 5,33% godišnje. Ukoliko se klijenti opredele za kupovinu stana u objektu čiju izgradnju finansira UniCredit Banka, osim povoljnih cena stanova i činjenice da im Banka obezbeđuje pravnu dokumentaciju, što dodatno pojednostavljuje proces odobrenja kredita i štedi vreme, pogodnost je i ta što hipoteku mogu da stave na stan koji je predmet kupovine, bez obzira na njegov stepen izgrađenosti.

Nominalna kamatna stopa kod Subvencionisanih stambenih kredita UniCredit Banke indeksiranih u evrima se određuje kao zbir šestomesečnog EURIBOR-a i margine od 3,70% godišnje, dok se efektivna kamatna stopa na celokupan iznos kredita kreće od 2,77% godišnje. Ovi stambeni krediti


se odobravaju uz učešće od minimum 5%, na period otplate od 5 do 30 godina, dok je maksimalan iznos odobrenog kredita 100.000 evra, u dinarskoj protivvrednosti.

Izvor: UniCredit Banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.