Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Raiffeisen banka - Raiffeisen banka počela sa odobravanjem subvencionisanih dinarskih potrošačkih i gotovinskih kredita

 
// 21.04.2010. 10:57:58

Raiffeisen banka se pridružila najnovijem programu Vlade, u okviru koga je počela sa odobravanjem dinarskih gotovinskih i potrošačkih kredita uz subvenciju države, namenjenih podsticanju domaće potražnje i povećanju kupovne moći građana.

Na ovaj način Raiffeisen banka nastavlja da podržava programe Vlade koji za cilj imaju pospešivanje privrednog rasta i olakšavanje finansijske situacije građana, kao meru ublažavanja efekata globalne ekonomske krize na naše tržište.

Subvencionisani gotovinski krediti odobravaće se u dinarima, do visine kreditne sposobnosti podnosioca zahteva za kredit, a u maksimalnom iznosu do 300.000 dinara. Rok otplate je do 36 meseci, u koji je uključen i grejs period od 12 meseci. Visina kamatne stope se određuje u skladu sa visinom zarade. Korisnici kredita čija su prosečna mesečna neto primanja do RSD 30.000 imaju pravo na kredit po fiksnoj kamatnoj stopi od 7,5% na godišnjem nivou, dok će korisnici kredita sa prosečnim neto primanjima od 30.001 do 80.000 dinara moći da podnesu zahtev za kredit po kamatnoj stopi od 8,95%.

U okviru novog programa subvencionisanih kredita, građanima će u Raiffeisen banci na raspolaganju biti i potrošački krediti za kupovinu robe domaće proizvodnje (tepiha, nameštaja, podnih obloga, bele tehnike, sanitarnih uređaja, kućnih aparata, građevinskog materijala i poljoprivredne mehanizacije), kao i za plaćanje turističkih aranžmana čije je odredište putovanje u Republici Srbiji. Krediti se odobravaju u dinarima do visine iznosa navedenog u profakturi, a u skladu sa kreditnom sposobnošću podnosioca zahteva za kredit. Maksimalan rok otplate je 36 meseci, a uključuje i grejs period od 12 meseci. Kamatna stopa je fiksna i iznosi 7,5% na godišnjem nivou.

Izvor: Raiffeisen Bank

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Poslednji post sa foruma

Obracun kamate - dezinformacije od strane zaposlenih u Intes - Banke u Srbiji u XXI veku imaju 3 omiljene igre Čorave bake Ide luda oko... Detaljinije

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.