Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Vojvođanska banka počinje isplatu subvencionisanih dinarskih gotovinskih kredita

 
// 26.04.2010. 14:33:19

Vojvodjanska Banka od danas počinje da prima zahteve građana za subvencionisane gotovinske kredite u dinarima.

Vojvođanska Banka, jedna od vodećih banaka u segmentu poslovanja sa stanovništvom do sada je podržavala sve programe Vlade Srbije u cilju obuzdavanja negativnih efekata svetske finansijske krize.

Vojvođanska banka nudi subvencionisane gotovinske kredite sa niskom fiksnom kamatnom stopom od 7,5%, za klijente sa mesečnim primanjima do 30.000 dinara i fiksnom kamatnom stopom od 8,95% za klijente sa mesečnim primanjima u rasponu od 30.000 do 80.000 dinara.

Subvencionisani keš krediti imaju maksimalan rok otplate do 36 meseci, uključujući i period počeka od 12 meseci u toku kog  korisnik kredita plaća samo kamatu. Maksimalan iznos kredita je 300.000 dinara.

Menadžer potrošačkih proizvoda i kartica, Djordje Djordjević:
“Vojvodjanska Banka je potpisala Ugovor sa Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja i na taj način potvrdila učešće u okviru novog programa subvencija Vlade Srbije. Kao banka koja je u potpunosti orijentisana ka klijentima, i koja poseduje jednu od najvećih mreža filijala u Srbiji, uvek obezbedjujemo našim klijentima mogućnost da finansiraju svoje potrebe pod najboljim uslovima na tržištu”.

Izvor: Vojvođanska banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

3 komentara

 • Branimir Atanasovski // 17.06.2010.

  Deponent sam Vojvođanske banke u Kragujevcu od 2004, a možda i ranije, tj. primam zaradu preko tekućeg računa u ovoj banci. Imam ugovor o dozvoljenom minusu kao i kreditnu karticu-medenu- a takođe imam i deviznu knjižicu sa devizama na knjižici.Pre mesec dana podneo sam zahtev za subvencionisanim kreditom u iznosu od 150,000,- dinara sa svom potrebnom dokumentacijom.koja je po mom mišljenju zadovoljavala kreditne zahteve jer mi referent koji je primio dokumentaciju pregledao i nije bilo nikakvih primedbi. Svakog petka sam odlazio da proverim da li je zahtev razmatran i moj referent mi je uvek odgovarao da se zahtev još razmatra. U međuvremenu neko je telefonom iz banke zvao i proveravao u mom preduzeće da li ja tu radim i na kojim poslovima kao i da li primam platu tj . da li preduzeće poštuje administrativne zabrane. Danas posle 30 dana rečeno mi je da mi je zahtev odbijen. Pitao sam gopspođu da li se zna razlog , odgovor je bio da se ne zna ali i da ne mora da se kaže razlog, jednostavno je to tako- odbijeni ste.Bio sam iznenađen a i osećao sam se glupo, ne znam kako da se ponašam, Zahvalio sam se i izašao mada sam bio ljut. Postoji izreka ko gubi ima pravo da se ljuti ali neka. Ovih dana ću izmiriti dozvoljeni minus , isplatiti kreditnu karticu i zatvoriti tekući račun. Podići ću devize sa računa i ugasiti deviznu knjižicu pa ako im je svejedno nema problema. Videćemo ko će da se ljuti. Za ovakve komintente ima mesta u svakoj banci. Inače sam po profesiji računovođa i radim sa bankama 30 godina , znam šta je banka i njeno poslovanje.

  8.9 (22)
 • jelena // 17.07.2010.

  Ja sam sa Vojvodjanskom bankom imala jako negativno iskustvo.Tice se stambenog kredita.Zbog njih sam propustila kupovinu stana koji mi je savrseno odgovarao.I ja cu,takodje,promeniti banku,iako sam 7-8 godina u ovoj.I,kao sto kazete,sa mojom platom,mogu da biram banku.Poznajem jos puno osoba koje su jako nezadovoljne njihovim poslovanjem.

  7.1 (9)
 • Slavoljub Bajin // 01.12.2010.

  Korisnik sam Subvencionisanog gotovinskog dinarskog kredita kod Vojvodjanske banke ekspozitura u Nišu.Kredit je od 300.000,oo dinara.Kredit je sa fiksnim ratama i kamatom.Iznos rata sa obračunatom kamatom po mesecima ,za narednih 36 meseci mi je dostavljen uz ugovor.Kako otplaćujem u toku meseca po više rata,želeći da ga ranije otplatim jer mi to ovog trenutka primanja to omogućuju,molim za odgovor.Dali će mi se zaračunavati neka dodatna kamata za ranije isplaćen kredit ili ću pak imati neki dodatni povoljniji kamatni bonus za raniju otplatu.

  10.0 (4)

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Poslednji post sa foruma

Obracun kamate - dezinformacije od strane zaposlenih u Intes - Banke u Srbiji u XXI veku imaju 3 omiljene igre Čorave bake Ide luda oko... Detaljinije

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.