Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

UniCredit Banka - Još povoljniji dinarski krediti UniCredit Banke

 
// 04.05.2010. 13:41:54

UniCredit Banka je, kako bi podstakla građane da se češće opredeljuju za čiste dinarske kredite, u svoju ponudu uvrstila gotovinski kredit u domaćoj valuti sa trenutno najpovoljnijom kamatnom stopom. Dinarski krediti sa sobom ne nose rizik od promene kursa što je veoma važno za sve građane čija mesečna zarada nije vezana za stranu valutu. Pored toga, ovaj kredit građani mogu da iskoriste i za refinansiranje obaveza nastalih u drugim bankama, a u tom slučaju nemaju trošak obrade kredita.

Kredit se odobrava bez učešća i depozita, u minimalnom iznosu od 50.000 dinara i na period otplate do 7 godina. Nominalna kamatna stopa se kreće od 14,07% godišnje, dok se efektivna kamatna stopa kreće od 15,46% na godišnjem nivou. Na primer, ukoliko se klijent opredeli za dinarski gotovinski kredit UniCredit Banke u iznosu od 100.000 dinara i za period otplate od 7 godina, mesečna rata kredita će iznositi oko 1.880 dinara.

Pored ovog kredita kod kojeg se kamatna stopa usklađuje na svaka tri meseca sa tromesečnom vrednošću BELIBOR-a, klijenti UniCredit Banke imaju mogućnost da se opredele i za dinarski gotovinski kredit kod kojeg je kamatna stopa u prve dve godine otplate fiksna.

Izvor:  UniCredit Banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.