Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Piraeus Bank - PIRAEUS BANKA PODRŽALA „VELIKO SPREMANJE SRBIJE“

 
// 02.06.2010. 12:55:08

Piraeus banka, kao društveno odgovorna kompanija, čije je strateško opredeljenje briga o životnoj sredini, kupovinom 50.000 kesa za prikupljanje otpada, ali i kroz aktivno učešće njenih zaposlenih priključiće se akciji „Veliko spremanje Srbije“ koju sprovode Ministarstvo životne sredine i prostornog planiranja i akcija „Očistimo Srbiju“.

Na Svetski dan zaštite životne sredine, 05. juna 2010. godine očekuje se da će na stotine hiljada građana Srbije učestvovati u ovoj akciji, a njima će se pridružiti i zaposleni Piraeus Banke koji će zajedno sa svojim kolegama, prijateljima i familijom podržati ovu akciju na nacionalnom nivou.

„Piraeus banka  je svesna uticaja koje svaki pojedinac, ali i kompanija imaju na životnu sredinu. Zato smo i odlučili da se vrlo aktivno uključimo u očuvanje životne sredine i da na ličnom primeru, ali i kroz projekte poput ovog, damo svoj doprinos. To je ujedno i bio povod da sredstva namenjena proslavi petogodišnjice poslovanja Piraeus banke u Srbiji usmerimo ka akciji “Veliko spremanje Srbije“ i kupovinom 50.000 kesa podržimo ovu akciju“ - istakla je Miroslava Nešić-Bikić, direktorka marketinga i PR-a Piraeus banke.

Piraeus banka vrlo aktivno radi i na drugim projektima koji treba da doprinesu boljoj, lepšoj i zdravijoj životnoj sredini. Tako je Banka, takodje u saradnji sa akcijom „Očistimo Srbiju“ i Ministarstvom životne sredine i prostornog planiranja, razvila projekat donacije kontejnera za prikupljanje papira u svim gradovima u Srbiji u kojima Banka posluje. Osim donacije kontejnera, Piraeus banka je postavila i kutije za prikupljanje papira u svojim kancelarijama, a  kontinuirano vrši i edukaciju građana o važnosti separacije otpada i reciklaži.

Izvor: Piraeus Bank

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.