Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Banca Intesa dobila priznanje Potrošača Srbije „Moj izbor 2010“

 
// 15.12.2010. 16:18:55

Banca Intesa dobila je priznanje potrošača Srbije „Moj izbor 2010“ u kategoriji banke i osiguravajuća društva, koje udruženje građana „Moja Srbija“ dodeljuje za najpopulariji brend ili proizvod, isključivo na osnovu glasova potrošača.

U anketi koju je ova neprofitna organizacija realizovala u 20 najvećih gradova Srbije, 2000 potrošača glasalo je za najpopularniji brend ili proizvod u 16 jasno definisanih kategorija, kao i za najomiljeniji domaći proizvod i najomiljenijeg domaćeg proizvođača. U izboru se našlo ukupno 174 nominovanih brenova i 149 kompanija.

Osnovni uslov da neki proizvod postane nosilac priznanja „Moj izbor“ je da bude domaćeg porekla ili okarakterisan kao takav. Ova nagrada može pripasti i stranim kompanijama koje posluju u Srbiji, ukoliko njihovo poslovanje karakteriše izrazita društvena odgovornost, velike investicije u našu zemlju, kao i značajan broj radnih mesta.

Izvor: Banca Intesa

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.