Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Banca Intesa predstavila godišnji studentski konkurs Dokaži se 100%

 
// 07.04.2011. 11:26:22

Banca Intesa pokrenula je godišnji studentski konkurs pod nazivom Dokaži se 100% - takmičenje u izradi projekata iz oblasti zadovoljstva klijenata. Cilj ovog konkursa, koji je otvoren do 19. aprila, je da na poseban način stimuliše kreativnost studenata i inovativan pristup u rešavanju zadataka, stavljajući ih u realnu poslovnu situaciju, kao i da im pruži priliku da razviju takmičarski duh, ali i saznaju kako na ovu temu razmišljaju njihovi vršnjaci iz regiona. Pravo učešća na konkursu imaju studenti 3. i 4. godine, kao i apsolventi svih univerziteta u Srbiji, sa prosečnom ocenom iznad 8.00 i dobrim poznavanjem engleskog jezika.


Dostavljene studentske prijave evaluiraće Sektor za upravljanje ljudskim resursima Banca Intesa nakon čega će biti odabrano 12 polaznika koji će se podeljeni u šest grupa nadmetati u izradi rešenja na zadati problem iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata. 


Početkom juna, stručni žiri će odabrati dva pobednička tima u oblasti implementacije i inovacije koji će predstavljati Srbiju na internacionalnom takmičenju u Italiji. Četiri takmičara iz najbolje plasiranih timova biće nagrađeni stipendijom od 1.000 evra, dok će preostalih osam učesnika za angažovanje na projektu dobiti po 300 evra. Za pobednike internacionalnog nadmetanja predviđena je stručna praksa u Diviziji internacionalnih banaka članica Intesa Sanpaolo Grupe ili letnja škola na prestižnom Universita Cattolica.


Takođe, tokom trajanja konkursa stručni tim Banca Intesa će održati niz radionica po fakultetima širom Srbije kako bi studentima približili oblast upravljanja zadovoljstvom klijenata, ciljeve projekta  i odgovorili na sva potencijalna pitanja u vezi sa konkursom.

Detaljinije informacije o uslovima učešća kao i prijavni formular mogu se pronaći na web sajtu Banca Intesa: www.bancaintesabeograd.com.

Na konferenciji za novinare o značaju saradnje poslovnog i akademskog sektora govorili su Slobodan Jauković, pomoćnik ministra u Sektoru za visoko obrazovanje Ministarstva prosvete i nauke u Vladi Republike Srbije, Dejana Lazić, direktor Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu Alikot Lorans Mari Klod (Aliquot Laurence Marie Claude), direktor Odeljenja za upravljanje zadovoljstvom klijenata u Diviziji internacionalnih banaka članica Intesa Sanpaolo Grupe i Maja Kolar, direktor Sektora za marketing i komunikacije Banca Intesa.

Izvor: Banca Intesa

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.