Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

UniCredit Banka - Promotivni period za novu uslugu m bankinga UniCredit Banke

 
// 20.04.2011. 15:01:56

Idući u korak sa zahtevima savremenog tržišta, ali i uzimajući u obzir činjenicu da mobilni telefoni postaju nezamenljivo sredstvo u svakodnevnoj komunikaciji i da progresivno raste broj njihovih korisnika, UniCredit Banka je lansirala novu uslugu, m banking. Ova usluga je namenjena klijentima koji žele kako da uz pomoć mobilnog telefona imaju stalnu kontrolu nad svojim finansijama, tako i da 24 sata dnevno, sa bilo kog mesta, vrše plaćanja. Zahvaljujući ovoj inovativnoj usluzi klijenti sada svoju banku praktično nose u svom džepu. Za sve one koji se opredele za m banking, UniCredit Banka je obezbedila promotivni period do kraja 2011. godine u toku kojeg neće plaćati mesečnu naknadu koja će nakon isteka ovog perioda iznositi 50 dinara mesečno.

Usluga m bankinga se aktivira veoma brzo, podnošenjem zahteva u ekspozituri u kojoj se i nastavlja aktivacija usluge. M banking klijentima omogućava da plaćaju sve vrste računa, kreiraju ili koriste već postojeće šablone iz elektronskog bankarstva, imaju uvid u stanje i transakcije po svim računima, uključujući i kredite, i uvid u sve transakcije putem platnih kartica, kao i da primaju korisne informacije i obaveštenja.

Rastko Nicić, direktor Direkcije za razvoj proizvoda UniCredit Banke: “Uzimajući u obzir mogućnosti i potencijal mobilnog biznisa, kreirali smo uslugu koja zadovoljava potrebe savremenog klijenta. Pored brze aktivacije, bezbednog i brzog pristupa računima, usluga m bankinga pruža i brojne druge prednosti. Klijenti koji budu koristili ovaj servis za plaćanja će imati veliku uštedu jer  se nalog za plaćanje putem m bankinga tarifira u iznosu od samo 15 dinara. Pored toga, klijenti mogu da kreiraju platni nalog na bilo kom mestu, u bilo koje vreme, bez obzira na radno vreme ekspoziture.“

Izvor: UniCredit Banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.