Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Banca Intesa - Laki keš sa produženim rokom otplate

 
// 19.10.2009. 14:51:35

Banca Intesa u svojoj ponudi ima gotovinske kredite “Laki keš” i kredite za refinansiranje obaveza kod drugih banaka indeksirane u evrima i dinarima, koje se odobravaju bez naknade, učešća i žiranata sa produženim rokom otplate i do pet godina. Za kredite indeksirane u evrima sa rokom otplate do 24 meseca nije potreban depozit, dok je za pozajmice sa dužim rokom otplate nepohodan depozit u iznosu od 30 odsto. Za kredite bez devizne klauzule nije potreban depozit.

Banca Intesa ponudila povoljnije uslove za gotovinske kredite i kredite za refinansiranje

Banca Intesa od danas u svojoj ponudi ima gotovinske kredite “Laki keš” i kredite za refinansiranje obaveza kod drugih banaka indeksirane u evrima i dinarima, koje se odobravaju bez naknade, učešća i žiranata sa produženim rokom otplate i do pet godina. Za kredite indeksirane u evrima sa rokom otplate do 24 meseca nije potreban depozit, dok je za pozajmice sa dužim rokom otplate nepohodan depozit u iznosu od 30 odsto. Za kredite bez devizne klauzule nije potreban depozit.

U zavisnosti od modela kredita iznosi se kreću od 50.000 do 500.000 dinara, za pozajmice indeksirane u dinarima, odnosno od 500 do 5.000 evra za “Laki keš” indeksiran u evrima, a efektivna kamatna stopa na godišnjem nivou je od 19,90 odsto. Odobravanje ove vrste kredita je bez naknade.

Procedura za odobravanje ovih kredita je veoma jednostavna i svi građani bez obzira da li su klijenti Banca Intesa ili ne, mogu da apliciraju u bilo kojoj od 220 ekspozitura Banca Intesa i vrlo brzo ukoliko ispunjavaju uslove dobiju kredit.

Izvor: Banca Intesa

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.