Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Banca Intesa - Prvi otvoreni investicioni fond Intesa Sanpaolo Grupacije u Srbiji

 
// 14.09.2011. 14:10:30

Banca Intesa i Eurizon Capital pružile su dodatnu mogućnost svojim klijentima da uvećaju slobodna novčana sredstva

Prvi otvoreni investicioni fond Intesa Sanpaolo  Grupacije u Srbiji

U želji da klijentima omogući još jedan način na koji mogu uvećati sopstvenu imovinu, Banca Intesa je u saradnji sa Društvom za upravljanje investicionim fondovima Eurizon Capital a.d. Beograd, u ponudu svojih proizvoda uvela ulaganje u investcione fondove. Eurizon Balanced Fond , prvi otvoreni investicioni fond koji ISP Grupa organizuje u Srbiji, organizovan je pod okriljem i uz ekspertizu matične Intesa Sanpaolo grupacije. U svom poslovanju, ovaj fond će pretežno biti usmeren na investiranje u hartije od vrednosti najsigurnijih evropskih i svetskih kompanija i ekonomija.

Prenoseći bogato iskustvo koje u poslovima sa investicionim fondovima ima Grupacija Intesa Sanpaolo, fond će pomoći klijentima da minimiziraju rizik investiranja kroz diversifikaciju i profesionalno upravljanje sredstvima, postignu likvidnost investicije zahvaljujući slobodnom raspolaganju ulogom i ostvarenom dobiti, kao i zadovoljavajući profit i pristup globalnim tržištima kapitala.

„ Smatramo da dinamična kretanja koja su karakteristika tržišta kapitala traže odgovor u pružanju pomoći klijentima da adekvatno upravljaju svojim sredstvima. Svesni činjenice da su uspeh i rast našeg poslovanja neraskidivo vezani za uspeh klijenata, Eurizon Capital će poverenim sredstvima upravljati u skladu sa najvišim standardima Grupacije i delatnosti, rukovodeći se načelima etike i interesima klijenata.“, rekao je Dejan Milutinović, generalni direktor Društva za upravljanje investicionim fondovima Eurizon Capital a.d. Beograd.

Eurizon Balanced Fond koga karakteriše fleksibilnost u upravljanju i prilagođavanje kompleksnim uslovima na tržištu kapitala, klijentima nudi stabilnost i sigurnost na uštrb kratkoročnih i špekulativnih zarada. Kvalitetnu uslugu, profesionalnost i ekspertizu, garantuje aktivno prisustvo kompanije Eurizon Capital,  koja na nivou Grupacije Intesa Sanpaolo upravlja sa preko 150 milijardi evra vrednom imovinom klijenata i investicionih fondova.

Sa 25 godina iskustva i liderskom pozicijom na tržištu Italije i Evrope, kao i prisustvom u deset zemalja na tri kontinenta, Eurizon Capital ima želju da klijentima u Srbiji omogući da budu deo globalnih tržišta kapitala i da postanu deo porodice od 1,6 miliona klijenata koji ulažu u investicione fondove kojim upravlja Eurizon Capital, a čija imovina je preko 80 milijardi evra. U regionu (Slovačka, Mađarska i Hrvatska), društva za upravljanje investicionim fondovima u sklopu Grupacije imaju 170.000 klijenata i upravljaju sa 2 milijarde evra u fondovima.

Izvor: Banca Intesa

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.