Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

AIK Banka - Prvo štedi pa reci hop

 
// 19.10.2009. 14:57:04

Dinarska štednja Kamatna stopa od 15,5% godišnje. Dinarsku štednju možete razročiti u kom trenutku želite bez umanjenja kamatne stope, radi kupovine eur kod AIK Banke i polaganje na deviznu štednju u AIK Banci. Devizna štednja Kamatna stopa od 7% godišnje.

Isplata kamate unapred

Na zahtev klijenta, AIK BANKA može prihvatiti polaganje deviznog štednog uloga u EUR sa isplatom kamate unapred, u kom slučaju nominalna kamatna stopa iznosi: 4%godišnje za uloge u EUR oročene na rok do 12 meseci i 12 meseci kao i bez obzira na iznos, odnosno 5%godišnje za uloge u EUR oročene na rok 13 i više meseci, do 36 meseci, bez obzira na iznos.

Posebna ponuda: Oročenje do 31.12.2009.godine – sa isplatom kamate po isteku roka oročenja, tj. 31.12.2009.godine, sa kamatnom stopom 6.5%godišnje.

Ukoliko se štedni ulog oročen do 31.12.2009.godine ne podigne do 10.januara 2010.godine, ima se smatrati reoročenim zajedno sa kamatom na 6 meseci tj. do 30.06.2010.godine, po kamatnoj stopi 6,5%godišnje.

Ukoliko u tzv.»Nedelji štednje» tj. u periodu od 31.10.-07.11.2009.godine («Nedelja štednje 2009») AIK BANKA bude ponudila više kamatne stope za date periode oročenja, štediše će imati pravo da izvrše razročenje uloga položenog ili reoročenog po ovoj Odluci, radi novog oročenja u Nedelji štednje 2009.godine u AIK BANCI, i to bez umanjenja kamatne stope za period od dana oročenja/reoročenja po ovoj Odluci do dana razročenja u Nedelji štednje 2009. ukoliko se novo oročenje u AIK BANCI u Nedelji štednje 2009.vrši na najmanje isti ili duži period (a koji se računa počev od dana u Nedelji štednje 2009.godine).

Kamatna stopa se obračunava primenom konformnog metoda obračuna. EKS=NKS. U pogledu obračuna i plaćanja poreza na prihode od kapitala – kamate, AIK BANKA će iste izvršiti saglasno zakonskim propisima i u propisanim rokovima. Propisani porez na prihode od kapitala – kamate pada na teret štediše.

Izvor: AIK Banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.