Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Prvi zahtevi za subvencionisane stambene kredite u Societe Generale Banci

 
// 06.02.2012. 13:24:14

Sosijete ženeral banka Srbija počela je da prima zahteve za subvencionisane stambene kredite, u skladu sa Uredbom o merama podrške građevinskoj industriji kroz dugoročno stambeno kreditiranje u 2012.

Krediti se odobravaju u iznosu od 10 do 100 hiljada evra, uz minimalno učešće klijenta od 5 i učešće države od 20 odsto. Kamatna stopa kreće se od šestomesečni euribor plus 4,25 do šestomesečni euribor plus 4,45 odsto.

Ovogodišnjim programom subvencija predviđeno je kreditiranje kupovine novih i nekretnina u izgradnji, na rok otplate od 120 do 360 meseci. Rok otplate uključuje i mogućnost dobijanja grejs perioda od 12 meseci, tokom kog klijent plaća samo kamatu. Grejs period je namenjen građanima koji žele da olakšaju otplatu zaduženja do završetka objekta, ukoliko je reč o nekretnini u izgradnji, ili tokom otpremanja kupljene nekretnine. Novinu predstavlja ukidanje starosne granice klijenta u trenutku odobravanja kredita, dok u trenutku otplate poslednje rate klijent može imati najviše 70 godina. Pravo na ovaj tip zajma imaju građani čija mesečna primanja ne prelaze iznos od 150 hiljada dinara, što važi i za supružnike podnosioca zahteva.

Izvor: Societe Generale Banka

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.