Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Atraktivni uslovi štednje u Piraeus banci

 
// 07.02.2012. 11:54:21

Piraeus banka je danas tržištu predstavila novu, posebnu ponudu za štednju, kao i dva nova depozitna proizvoda!

Specijalna ponuda za štednju podrazumeva atraktivne kamatne stope koje važe do kraja februara za proizvode Piraeus 50 i Piraeus Unapred štednju u evrima. Klijentima koji se odluče za Piraeus 50 euro štednju je omogućeno da ostvare  kamatu od čak 6% za oročenja na 12 meseci i da pritom imaju na raspolaganju do 50% položenog depozita. Piraeus Unapred štednja obezbeđuje kamatnu stopu od 6%, takođe za sredstva položena na godinu dana, i isplatu kamate unapred.

Novi proizvod Piraeus Premium plan štednja u evrima klijentima omogućava da slobodna sredstva oroče na period od tri godine, uz kamatu koja u prvoj godini iznosi 5,5%,  u drugoj 6%, dok je u trećoj godini kamata 6,5%.  Efektivna kamatna stopa je 5,38%.

Novi tip štednje je i Piraeus 50 štednja u dinarima  za koju, uz raspoloživih 50% štednog uloga, važi kamata i do 11% za depozite položene na 12 meseci (EKS je 10,95%).

Piraeus banke je ponudila i nove kamate za klijente koji žele da štede u švajcarskim francima i dolarima. Kamatna stopa za štednju u CHF valuti  kreće se i do 3%, dok za oročenja u USD valuti klijenti mogu ostvariti kamatu i do 3,5%.

Izvor: Piraeus Bank

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.