Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Besplatno kasko osiguranje u Folksbanci uz dinarski auto kredit

 
// 18.04.2012. 11:53:04

Folksbanka je prateći aktuelna dešavanja na tržištu i uvažavajući potrebe svojih sadašnjih i budućih klijenata i nastavljajući svoju saradnju sa AMSS, osvežila ponudu auto kredita uvođenjem dodatne opcije prilikom kupovine novih vozila sa ili bez učešća koja klijentima pruža besplatno kasko osiguranje u trajanju od jedne godine.

Marija Đinđić, direktor grupe za poslove osiguranja objašnjava:
„Ovim potezom Folksbanka nastavlja sa tradicijom inovativnih rešenja i kreiranja najboljih uslova za korisnike svojih proizvoda. Procedura dobijanja kredita je krajnje jednostavna, a svi zainteresovani klijenti mogu dobiti u ekspoziturama Folksbanke sve neophodne informacije vezane za ovu najnoviju ponudu. Opcija „dinarski auto kredit uz besplatno kasko osiguranje“ važi za kupovinu novih vozila ukoliko je vrednost automobila do 25.000 evra.

Folksbanka se na srpskom bankarskom tržištu još od septembra 2008. pozicionirala kao poznata banka za dinarske auto kredite sa najpovoljnijim fiksnim dinarskim kamatnim stopama. Fiksna rata je rata kredita koja je ista i ne menja se sve vreme otplate kredita. Izražena je u dinarima i ne prati rast referentnih kamatnih stopa. Takođe, nema preračunavanja u odnosu na kurs na dan plaćanja rate.

Da su klijenti prepoznali prave koristi zaduživanja u dinarima potvrđuje činjinica da je 90% ukupnog plasmana kredita u domaćoj valuti (dinarski krediti sa fiksnom kamatom). Od početka smo se vodili idejom da klijentima ponudimo nepromenljive uslove, što se ispostavilo kao veoma pozitivno u poslednjih godinu dana kada su fluktuacije kursa dinara postale učestalije.

Glavna prednost dinarskog kredita sa fiksnom kamatom je to što kamata i mesečna rata ostaju fiksne tokom celog perioda otplate kredita bez obzira na kretanja kursa ili referentnih stopa. Primera radi, građani koji imaju u korišćenju kredit sa valutnom klauzulom, nakon 3 godine otplate kredita plaćaju 30% veće iznose mesečnih rata nego u momentu kada su podneli zahtev za kredit.“

Izvor: Volksbank

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.