Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Volksbank - Ukrcaj se, čeka te mesto u našem timu

 
// 19.04.2012. 12:06:10

Na ovogodišnjem sajmu zapošljavanja „Career days 2012“ Volksbank Srbija je kao i prethodnih godina prisutna sa svojom ponudom za posao koja se odnosi na dojučerašnje studente.

Zorica Todorović, direktor ljudskih resursa Volksbank objašnjava:
„Volksbank u Srbiji posluje u od 2003. godine i kao društveno odgovorna kompanija sve svoje sadašnje i buduće zaposlene vidi kao najvredniji resurs kompanije. Moderno poslujemo uz stalnu brigu o svakom zaposlenom i kreiramo stimulativno okruženje koje karakteriše timski rad, odgovornost i uzajamno poverenje jer je ono osnova svakog poslovanja.

I ovom prilikom smo za diplomce ekonomskog i pravnog smera obezbedili 60 dana besplatne obuke za rad u bankarskoj oblasti i to u sektorima za rad sa stanovništvom, privredom i sektoru za upravljanje rizicima. Kandidatima će nakon obuke biti ponuđen posao u onoj oblasti u kojoj su se najbolje snašli. Volksbank razvija potencijale zaposlenih i daje podsticaj razvoju odgovornosti, samoinicijative i samostalnom donošenju odluka. Posvećeni smo principu „davanja primera“ i vođeni idejom da se uvek ponašamo i radimo na onaj način na koji to očekujemo i od drugih.“

Izvor: Volksbank

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

1 komentara

  • Anita // 20.04.2012.

    Lepo je videti da se mladima koji su vecinom bez posla pruza prilika da se obuce dodatno za rad u ovakvim institucijama. Nadam se samo da ce najbolji i najzasluzniji dobiti tu priliku!

    3.0 (1)

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.