Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

UniCredit banka - Gotovinski krediti UniCredit Banke sa dužim periodom otplate

 
// 19.10.2009. 13:13:25

UniCredit Banka je klijentima ponudila dinarske gotovinske kredite i gotovinske kredite indeksirane u evrima koji se odobravaju bez depozita, učešća i žiranta, na period otplate do sedam godina. Pored dužeg perioda otplate, Banka je uvela i promotivni period, do 5. januara 2010, u toku kojeg sve klijente koji se opredele za jedan od gotovinskih kredita očekuju specijalne kamatne stope. Nominalna kamatna stopa za dinarske gotovinske kredite u toku promotivnog perioda iznosi 14,99% godišnje, dok je kod gotovinskih kredita indeksiranih u evrima 11,99% na godišnjem nivou. Efektivna kamatna stopa kod dinarskih gotovinskih kredita se kreće od 17,91% godišnje, a kod gotovinskih kredita indeksiranih u evrima od 13,39% godišnje.

Pored stalno zaposlenih klijenata, zahtev za ovaj tip kredita mogu podneti i penzioneri, a odobrena sredstva mogu koristiti i za refinansiranje postojećih kreditnih obaveza. Kamatne stope kod gotovinskih kredita u dinarima i evrima se na svaka tri meseca, na ugovorom definisan datum, usklađuju sa tromesečnom vrednošću BELIBOR-a, odnosno EURIBOR-a. Na ovaj način se klijentima omogućava da, kroz praćenje kretanja na tržištu novca, sagledaju uticaj koji ista imaju na formiranje i redovno usklađivanje kamatnih stopa.

Dinarski gotovinski krediti se odobravaju u iznosu počev od 50.000 dinara, a gotovinski krediti indeksirani u evrima u minimalnom iznosu od 500 evra. Na primer, ukoliko se klijent opredeli za dinarski gotovinski kredit u iznosu od 250.000 dinara i period otplate od 7 godina, mesečna rata će do 5. januara 2010. godine iznositi oko 4.862 dinara. Mesečna rata za gotovinski kredit indeksiran u evrima, u iznosu od 3.000 evra i period otplate od 7 godina, će u toku promotivnog perioda iznositi oko 53,29 EUR.

UniCredit Banka Srbija a.d. je članica UniCredit Grupe, najveće međunarodne bankarske grupacije u regionu Centralne i Istočne Evrope (CIE), koja posluje u 22 evropske zemlje i sa oko 174 hiljada zaposlenih efikasno opslužuje preko 40 miliona klijenata. UniCredit Grupa u regionu CIE posluje u sledećim zemljama: Azerbejdžanu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Republici Češkoj, Estoniji, Mađarskoj, Letoniji, Litvaniji, Kazahstanu, Kirgistanu, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Turskoj i Ukrajini.

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.