Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Piraeus Banka - Dva meseca bez provizije uz revolving kreditne kartice Piraeus banke

 
// 19.10.2009. 15:06:03

Piraeus banka AD Beograd pokrenula je novu letnju akciju, tokom koje korisnici revolving kreditnih kartica Piraeus banke mogu da kupuju i podižu novac bez provizije i to na svim POS terminalima i bankomatima u zemlji i inostranstvu. Ova specijalna akcija Piraeus banke, traje od 15. jula do 15. septembra 2009. godine i važi za korisnike VISA Classic, VISA Gold, MasterCard Standard, MasterCard Gold i  Dina Card kreditne revolving platne kartice.

Među karticama Piraeus banke najpopularnije su upravo pomenute revolving kreditne kartice kod kojih klijent mesečno izmiruje samo ugovoreni deo potrošenog kreditnog limita, koji je korisniku dostupan 24 sata, sedam dana u nedelji.
Osim atraktivnih uslova, kartice Piraeus banke omogućavaju klijentima i dodatne usluge poput SMS dopune mobilnog telefona i prijema novca iz inostranstva preko DinaCard kartica.

Uz karticu, klijent može da kontroliše svoju potrošnju kroz mesečni izvod, novac je korisniku uvek na raspolaganju i mnogo je sigurniji, jer se u slučaju gubitka ili krađe, kartica blokira pozivom Call Centra Piraeus banke.

Izvor: Piraeus bank

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.