Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Piraeus banka - Velika promotivna akcija za kupovinu nekretnina „Za pet dana do stana“

 
// 11.06.2012. 11:54:10

Piraeus banka i Udruženje agencija za promet nekretnina „Klaster nekretnine“ su pokrenule veliku promotivnu akciju „Za 5 dana do stana“ kojom je omogućeno da se na jednom mestu zaokruži čitav proces kupovine stana i pri tom uštedi do 5% njegove vrednosti. Akcija se odvija u sklopu međunarodne konferencije o nekretninama REBEC, koja se održava u Beogradu u periodu od 18. do 22. juna na Beogradskom sajmu u hali 4.

Piraeus banka je za ovu priliku pripremila posebne uslove za stambene kredite u evrima sa osiguranjem kod NKOSK. Ponuda podrazumeva kredite koji su oslobođeni troškova podnošenja zahteva i troškova održavanja kredita, kao i znatno nižu kamatnu stopu koju u okviru GoSmart paketa čini zbir vrednosti tromesečnog Euribora i 4% fiksne marže. Akcijske uslove Piraeus banka odobrava svim klijentima koji u periodu od 6. juna do 13. jula podnesu zahtev za kredit.

Akcija „Za 5 dana do stana“ je osmišljena tako da se pre zvaničnog početka, potencijalnim kupcima omogući obilazak nekretnina kojih je u ponudi preko 3000. Kada klijent odabere stan koji želi da kupi, zahtev može da podnese u najbližoj filijali Piraeus banke ili na Sajmu u hali 4. Na štandu akcije, svi potencijalni kupci imaće na raspolaganju predstavnike Piraeus banke sa kojima se mogu posavetovati oko izbora odgovarajućeg kredita, kao i sudske overivače, a kako bi lako i brzo obavili sve neophodne administrativne procedure za kupovinu stana.

Izvor:  Piraeus Bank

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.