Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

Societe Generale banka produzila rok otplate kredita

 
// 19.10.2009. 15:08:00

Sosijete Generale Srbija je, u skladu sa preporukama Narodne banke Srbije, produžila maksimalni rok otplate  gotovinskih i kredita za refinansiranje. Klijentima će, u zavisnosti od iznosa, novi krediti biti odobravani na rok i do 60 meseci, bez obzira na to da li se opredele za dinarski ili kredit indeksiran u evrima.

Banka je omogućila produžetak roka otpate ranije odobrenih gotovinskih, potrošačkih, auto i kredita za refinansiranje za 12 meseci, odnosno najmanje petinu preostalog roka otplate, kako bi njihova rata bila umanjena za 20 odsto ili više.

I pored produžetka roka otplate, Banka nije menjala kamatne stope, a krediti se i dalje odobravaju bez učešća, depozita i žiranata.

Miroslav Rebić, član Izvršnog odbora

"Sosijete Ženeral banka pažljivo osluškuje tržište i, kad god je to moguće, izlazi u susret potrebama klijenata. U ovom trenutku, imajući u vidu situaciju na globalnom i lokalnom tržištu, banka preduzima sve potrebne mere kako bi klijentima omogućila da lakše dodju do proizvoda i usluga iz njene bogate ponude."  

 Izvor: Societe Generale

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.