Pratite Banke:online i na Twitteru

/

MoneyGram širi svoju mrežu u Srbiji pridruživanjem četiri nove banke

 
// 09.12.2011. 13:38:56

Pridruživanje novih agenata povećava dostupnost usluge transfera novca

Slanje i prijem novca od prijatelja, porodice i poslovnih saradnika postali su znatno pogodniji, budući da je kompanija MoneyGram International (NYSE:MGI) najavila da je svojoj mreži agenata u Srbiji pridružila četiri nove banke - Eurobank EFG, AIK banku, Privrednu banku i Piraeus Banku. Sa ovim pridruženim bankama, koje obuhvataju preko 260 filijala, kompanija MoneyGram sada posluje na približno 600 lokacija širom Srbije.

„Kao jedna od najbrže rastućih kompanija za transfer novca, MoneyGram je fokusiran na širenje svoje mreže kako bi zadovoljio potrebe naših korisnika, kako širom sveta, tako i ovde u Srbiji. Srbija je važno tržište za našu kompaniju, a pridruženje novih agenata deo je tekućih napora za poboljšanje kvaliteta i dostupnosti brzih, sigurnih i jednostavnih usluga transfera novca koje MoneyGram pruža“, rekao je Masimo Kanovi, potpredsednik kompanije MoneyGram International. 

Kompanija MoneyGram se ponosi visokim nivoom transparentnosti po pitanju troškova, brzine obrade, jednostavnosti, i mogućnosti slanja i prijema novca širom sveta za samo deset minuta.

Kompanija MoneyGram, osnovana je u SAD 1940. godine, a u Srbiji je prisutna od 2008. godine, preko kompanije Yassaline, koja je Super Agent u Agrobanci i preko direktnih agenata, kao što su Volksbank i Alpha bank. Zajedno sa novim agentima u Srbiji, Eurobank EFG, AIK bankom, Privrednom bankom i Piraeus bankom, kompanija je prisutna u svetu u preko 192 zemlje, na ukupno 256.000 lokacija.

Izvor: Money Gram International

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.