Pratite Banke:online i na Twitteru

/

Societe Generale banka - Sosijete Ženeral banka najavila Zdravka Krunića kao člana Izvršnog odbora

 
// 19.10.2009. 15:31:16

Sosijete Ženeral grupa promovisala je Branku Pavlović, dosadašnjeg člana Izvršnog odbora Sosijete Ženeral Srbija zaduženu za poslove sa privredom, za glavnog izvršnog direktora Podgoričke banke, filijale Sosijete Ženeral Grupe u Crnoj Gori.

Na funkciji člana izvršnog odbora zaduženog za poslove sa privredom u Sosijete Ženeral banci Srbija zameniće je Zdravko Krunić, koji već 16 godina radi na poslovima korporativnog i investicionog bankarstva u vodećim domaćim i inostranim bankama. Tokom karijere u Sosijete Ženeral Banci, Zdravko Krunić je bio angažovan na pozicijama Kreditnog Analitičara, Šefa Kreditnog Odeljenja i, do sada, na poziciji Izvršnog Direktora za Poslove sa privredom.

Zdravko Krunić (41) je diplomirao na Ekonomskom Fakultetu u Novom Sadu 1993 godine kao jedan od najboljih studenata generacije a trenutno pohađa postdiplomske studije na Ekonomskom Fakultetu u Beogradu.  Od njegovog prethodnog iskustva koje je značajno potkrepljeno i mnogobrojnim seminarima u zemlji i inostranstvu iz oblasti korporativnog i investicionog  bankarstva, upravljanja rizicima, projektnog finansiranja, upravljanja ljudskim resursima i mnogobrojnim drugim, vezanim za poslove sa privredom i finansiranje, očekuje se značajan doprinos daljem razvoju korporativnih poslova u Sosijete Ženeral Srbiji.

Izvor: Societe Generale banka

 

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.