Pratite Banke:online i na Twitteru

/

Tekući, namenski, dinarski i devizni računi u bankama u SrbijiDozvoljeno prekoračenje po tekućem računuMinus po tekućem računu predstavlja najskuplju pozajmicu i upravo zbog toga bi ga trebalo koristiti samo u krajnjoj nuždi i u što kraćem vremenskom periodu. Kako bi se uporedila povoljnost minusa po tekućem...

Eurobank EFG - Euro PLATA - Paket privilegijaKada birate banku, birate partnera koji Vam pruza sigurnost, podrsku I dodatne pogodnosti. Nase trajno opredeljenje je da izlazimo u susret Vasim potrebama I nagradimo ukazano poverenje nizom privilegija. Kada...

Da li je skup dozvoljeni minus?Vodeći se činjenicom da je dozvoljeni minus jedan od često korišćenih bankarskih proizvoda kojem korisnici pribegavaju jer je najdostupniji i najbrže se odobrava od strane banaka, odlučili smo da vidimo do...

Rezultati ankete: Dodatno zaduživanje u vreme praznikaČak 75% građana krajem godine ima potrebu za dodatnom finansijskom podrškom banke, a dozvoljeni minus je i dalje prvi izbor. Kreditno zaduživanje građana i dalje ima tendenciju rasta.

Uporedni prikaz tekućih računa banaka u SrbijiU savremeno vreme potpuno je nemoguće funkcionisati bez otvorenog računa u banci i to pre svega dinarskog tekućeg računa. Plata, krediti, kartice,... sve je povezano sa računima.

Rezultati ankete: Koliko uspešno građani upravljaju svojim kućnim budžetomPrema trenutnoj situaciji na tržištu na kome vlada velika nezaposlenost ali i veoma nizak životni standard pravo je umeće uspešno se izborti sa svojim mesečnim budžetom i pri tom se truditi da račun ne ode u...

Istraživanje portala: Većina građana uz dozvoljeni minus preživljava mesecDozvoljeno prekoračenje je najčešći vid zaduživanja građana, iako je poznato da je to jedna od najskupljih pozajmica banke.

Eurobank EFG - Štedljivi kredit refinansira sve rate u jednu, do upola manjuU slučaju da imate veliki broj finansijskih obaveza, refinansirajućim kreditom Eurobanke možete otplaćivati svoje kreditne obaveze.

Visa Inspire - Nova debitna kartica Banca IntesaBanca Intesa uvela je na tržište Srbije Visa Inspire međunarodnu debitnu karticu Intesa Sanpaolo grupacije u okviru projekta unapređenja Intesa Hit tekućeg računa.

Visa Inspire - Nova debitna kartica Banca IntesaBanca Intesa uvela je na tržište Srbije Visa Inspire međunarodnu debitnu karticu Intesa Sanpaolo grupacije u okviru projekta unapređenja Intesa Hit tekućeg računa.


Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Servis Prognoza kretanja kursa evra za naredni dan

Šifre Plaćanja

Alpha banka - Alpha 1 za sve - refinansirajući kredit

Koja banka ima najbolje uslove (kamate) u nedelji štednje?

TRŽIŠNO KRETANJE ODNOSA VALUTA USD/RSD, CHF/RSD i GBP/RSD

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Vesti

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.