Pratite Banke:online i na Twitteru

/

Tekući, namenski, dinarski i devizni računi u bankama u SrbijiZakoniUSPEŠNO POSLOVANJE NLB BANKE BEOGRAD U 2010. GODINIPozitivan finansijski rezultat, rast bilansne sume, poboljšanje kvaliteta bilansa i ključnih pokazatelja su osnovne karaketeristike poslovanja NLB Banke Beograd tokom 2010. godine. Na taj način, NLB Banka Beograd...

UniCredit Banka - M bankingNova m banking usluga UniCredit Banke Vam obezbeđuje potpunu kontrolu nad sopstvenim finansijama putem mobilnog telefona. Plaćajte u pokretu, brzo i sigurno, bez ograničenja i sa pristupom računu 24 sata 7 dana u...

UniCredit Banka - Promotivni period za novu uslugu m bankinga UniCredit BankeIdući u korak sa zahtevima savremenog tržišta, ali i uzimajući u obzir činjenicu da mobilni telefoni postaju nezamenljivo sredstvo u svakodnevnoj komunikaciji i da progresivno raste broj njihovih korisnika,...

Istraživanje portala: Koliki gubitak vam može doneti brzopleti izbor bankePrilikom donošenja odluke o korišćenju određenog bankarskog proizvoda i samog odabira banke savetuje se uvek detaljno istraživanje tržišta i celokupne ponude kako bi se odabrao najpovoljniji proizvod.

ERSTE Bank - Svaka druga žena samostalno donosi finansijske odlukeMada samo 18% žena smatra da su finansije ženska tema, svaka druga žena sama donosi odluke o novcu i finansijama. U proseku, austrijske žene izdvajaju 253 EUR za sebe.

Istraživanje portala: Šta utiče na jačanje dinaraKao što je najavljeno i očekivano odluka Narodne banke Srbije o promeni obavezne devizne rezerve promenila je kurs kretanja vrednosti domaće valute.

Klaudio Ćezario imenovan za novog predsednika Izvršnog odbora UniCredit Bank Srbija a.d.Nakon dobijanja saglasnosti od Narodne banke Srbije, na čelo Izvršnog odbora UniCredit Bank Srbija a.d. stupio je Klaudio Ćezario.

EBRD i Erste Banka intenziviraju podršku malim i srednjim preduzećimaKreditna linija od 10 miliona evra za podršku realnom sektoru

Eurobank EFG - Štedljivi kredit refinansira sve rate u jednu, do upola manjuU slučaju da imate veliki broj finansijskih obaveza, refinansirajućim kreditom Eurobanke možete otplaćivati svoje kreditne obaveze.

Mladi u Srbiji voleli bi da pokrenu sopstveni biznisVećina mladih u Srbiji veruje da će raditi za poslodavca, dok jedan od pet ispitanika planira da pokrene sopstveni posao u budućnosti – uglavnom zbog nezavisnosti i profita koji preduzetništvo obezbeđuje.

Novo imenovanje u Piraeus banciIzvršni odbor Piraeus banke je imenovao Stiva Frustisa za zamenika generalnog direktora Piraeus banke.


Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Servis Prognoza kretanja kursa evra za naredni dan

Šifre Plaćanja

Alpha banka - Alpha 1 za sve - refinansirajući kredit

Koja banka ima najbolje uslove (kamate) u nedelji štednje?

TRŽIŠNO KRETANJE ODNOSA VALUTA USD/RSD, CHF/RSD i GBP/RSD

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Vesti

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.