Pratite Banke:online i na Twitteru

/

Alpha Banka - MoneyGram International proširio mrežu za transfer novca u Srbiji

 
// 19.01.2010. 12:51:56

MoneyGram International, globalni lider u pružanju usluga transfera novca objavio je početak saradnje sa Alpha Bank Srbija A.D. u čijim filijalama je omogućena usluga transfera novca  iz više od 190 zemalja sveta.  MoneyGram je od 2008. prisutan u Srbiji,  a saradnjom sa Alpha Bank značajno je proširio svoju mrežu.

“Srbija je značajno tržište za MoneyGram”, kaže John Hempsey izvršni potpredsednik MoneyGram international zadužen za Evropu, Srednji istok, Afriku i Pacifik. “Ove godine MoneyGram je imao snažan rast transfera novca u Srbiji, jer su korisnici naš servis prepoznali kao pristupačan, pouzdan i pogodan”.

Podaci Svetske banke pokazuju da su građani Srbije u 2008. godini primili  približno 5,5 milijardi dolara doznaka iz Nemačke, Austrije, Švajcarske i Sjedinjenih Američkih Država.

Član Izvršnog odbora Alpha Bank Srbija A.D. Periklis Drougas ističe da “je Alpha Bank sa nestrpljenjem iščekivala da u paletu svojih usluga uvrsti MoneyGram transfer novca i omogući klijentima prijem novca u 165 poslovnica širom Srbije. Ugovor sa MoneyGram-om i primena ovog servisa pokazuje našu strategiju konstantnog poboljšanja usluga klijentima. Osim toga, ponosni smo što smo postali važan partner MoneyGram-a, koji je širom sveta priznat zbog kvaliteta  usluga.

Izvršni potpredsednik MoneyGram-a John Hempsey naglašava da je “rast koji je MoneyGram zabeležio u Srbiji tek početak. Ostajemo fokusirani na pružanje najkvalitetnije usluge globalnog servisa transfera novca u Srbiji kroz široko rasprostranjenu i dostupnu mrežu”.

Da bi primili novac U Srbiji, klijenti bi trebalo da posete agenta MoneyGram-a, pruže potrebne informacije i dobiju novac u evrima u roku od 10 minuta od trenutka kada je novac poslat, a u zavisnosti od dostupnosti agenta i lokalnih propisa. Klijenti mogu da pošalju do 1000 evra iz Nemačke u Srbiju za naknadu od samo 24 evra.

MoneyGram International pruža više izbora onima koje daljina deli od njihove rodbine i prijatelja. Lider u pružanju usluga transfera novca, MoneyGram International omogućava korisnicima da pošalju i prime novac širom sveta za svega 10 minuta. Njegova globalna mreža raspolaže sa 186.000 agenata u 190 zemalja i teritorija. MoneyGram pristupačna i pouzdana mreža uključuje korisnike, pošte i finansijske institucije. Za više informacije o transferu novca i agentima posetite www.moneygram.com ili nas pronađite na mreži Facebook.

Izvor: Alpha Bank

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.