Pratite Banke:online i na Twitteru

/

Visa demonstrira budućnost plaćanja na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Londonu 2012Visa, svetski partner Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Londonu 2012. godine, saopštila je danas da će tokom Olimpijskih igara demonstrirati načine na koji će ljudi obavljati plaćanja i raspolagati svojim...

Platne karticePlatne kartice omogućavaju plaćanje usluga i roba bez korišćenja gotovine, kao i podizanje gotovine. One su instrument bezgotovinskog plaćanja. Debitne kartice se dobijaju prilikom otvaranja tekućeg računa i...

Banca Intesa i Visa Business Electron donele su Vam vredne nagrade!Za nagrade su konkurisali svi korisnici Banca Intesa Visa Business Electron kartica koji su u periodu od 01.05. do 31.07.2009. koristili svoje kartice za plaćanja na prodajnim mestima na teritoriji Republike Srbije

Societe Generale banka - Nove pogodnosti za korisnike Visa Gold kartice Sosijete Ženeral banke SrbijaSosijete ženeral banka je od ovog meseca izmenila uslove odobravanja Visa Gold kartice i učinila korišćenje ovog prestižnog proizvoda još primamljivijim.

ERSTE Banka - Visa Electron poklon karticaPribližavaju se novogodišnji praznici i vreme darivanja. Šta ćete pokloniti najmilijima i da li je to ono što im je zaista potrebno? Visa Electron poklon kartica je idealno rešenje za Vas!

UniCredit Banka - UniCredit Banka obezbedila dodatnu sigurnost za korisnike platnih karticaUniCredit Banka je početkom marta, u cilju povećanja sigurnosti za korisnike platnih kartica, klijentima ponudila novu uslugu, SMS Card alarm.

Piraeus Banka - NOVE ATRAKTIVNE USLUGE PIRAEUS BANKEPiraeus banka je od danas pokrenula tehnološki inovativnu uslugu u prenosu novca „Card to card“. Ovaj jedinstveni servis obezbeđuje transfer novca sa kartice na karticu u realnom vremenu i to slanjem poruke...

Crédit Agricole Srbija uvela novo e-bank rešenje za fizička lica - Halcom Web e-bankCrédit Agricole Srbija je uvela novo e-bank rešenje za fizička lica - Halcom WEB e-bank. Novo e-bank rešenje se zasniva na Internet pretraživaču i podrazumeva logovanje koristeći korisničko ime i lozinku i...

ERSTE Banka - MasterCard Panter kreditna karticaKupuj "sigrrrno" i nosi Pantera sa sobom!

KBC Banka - VISA Business revolving karticaVisa Business revolving platna kartica KBC Banke je kreditna kartica namenjena pravnim licima i preduzetnicima.

ERSTE Bank - Posetioci EXIT-a podigli 36 miliona dinara sa privremenih bankomata Erste BankeErste Bank a.d. Novi Sad je i ove godine tokom festivala EXIT postavila privremene bankomate, dva u EXIT kampu, jedan na ulazu u Tvrđavu kod crkve Svetog Jurja i jedan unutar Tvrđave na prilazu glavnoj bini.

ERSTE Bank - Tekući račun "5+" i velika nagradna igra Erste BankeHyundai i30 i poklon dobrodošlice od 3.000 dinara za 2000 klijenata

Piraeus Banka postala članica EFSGPiraeus banka je postala punopravan član Evropske grupe za borbu protiv zloupotreba platnih kartica (EFSG).

Volksbank – VolksPak tekući računi po meri “SVE je u PAKOVANJU”Volksbank je u skladu sa poslovnom politikom baziranom na individualnom pristupu klijentima kreirala širok spektar proizvoda i usluga namenjen klijentima koji prebace svoja primanja u Volksbank.

Piraeus Bank - Nedelja štednje u Piraeus BanciIZUZETNO ATRAKTIVNA PONUDA NA TRŽIŠTU

Marfin Banka: Marfin Travel kartica sa popustima u svim pravcima, idealna za zimski odmorMarfin banka donosi novu verziju atraktivnog bankarskog proizvoda namenjenog ljubiteljima putovanja: Marfin Travel karticu, idealnu za period zimskog odmora.

OTP Banka - Plaćajte platnim karticama OTP banke i ostvarite specijalne pogodnosti!Plaćanjem debitnim i kreditnim karticama Visa i Maestro/MasterCard kod odabranih trgovaca možete ostvariti popuste do 10%.

NLB banka daruje poklone vernim korisnicimaNLB banka Beograd je za svoje lojalne korisnike NLB Visa Business Electron kartice pripremila vredne poklone.

NLB Banka - Put na trku Formule 1 za najvernije korisnike NLB Visa Business Electron karticeNLB banka Beograd je za svoje lojalne korisnike NLB Visa Business Electron kartice pripremila vredne poklone.

ERSTE Bank - Radovi na komunikacionoj mreži u Erste Banci u nedelju i povremeni prekid rada nekih servisa i uslugaU nedelju 3. aprila u periodu od 10 do 20 časova, zbog planiranih radova na komunikacionoj mreži, dolaziće do povremenih prekida u radu određenih servisa i usluga Erste Bank a.d. Novi Sad.


Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Servis Prognoza kretanja kursa evra za naredni dan

Šifre Plaćanja

Alpha banka - Alpha 1 za sve - refinansirajući kredit

Koja banka ima najbolje uslove (kamate) u nedelji štednje?

TRŽIŠNO KRETANJE ODNOSA VALUTA USD/RSD, CHF/RSD i GBP/RSD

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Vesti

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.