Pratite Banke:online i na Twitteru

/

Polisa Privatnosti

 
// 03.07.2013. 12:10:46

Dobrovoljno dajete svoje lične podatke. Mi ne koristimo „kolačiće“ i ne tražimo od Vas da nam date podatke o sebi koje ne želite da delite.
Možete da se odlučite da nam pružite lične informacije ako se, na primer, pretplatite na naša izdanja, pošaljete nam  pitanja imejlom, odgovorite na naše ankete, registrujete se za neki događaj ili učestvujete u našim onlajn aktivnostima.
Ako učestvujete u anketi, Vaši odgovori i lični podaci će se analizirati samo kumulativno. Ti podaci će nam pomoći da oblikujemo našu veb prezentaciju, izdanja i usluge za potrebe naših korisnika i pomoći će nam da razumemo naše posetioce.
Ako nam date Vašu poštansku ili imejl adresu ili telefonski broj, ove informacije će se koristiti ukoliko:

  • treba da Vam dostavimo publikacije ili informacije koje ste tražili
  • treba da se razjasni Vaš nalog ili zahtev
  • treba da Vam pružimo relevantne informacije

Kada popunjavate naše onlajn obrasce, oni nam se šalju nazad putem elektronske pošte. Vaši odgovori nisu zaštićeni šifrom. Mi ne možemo garantovati bezbednost informacija poslatih elektronskom poštom. Maloletnici bi uvek trebalo da dobiju odobrenje roditelja pre davanja ličnih informacija na bilo kojoj veb prezentaciji.

Možete primetiti da Vam na ovom sajtu nudimo mogućnost da pošaljete prijatelju članak ili poruku obaveštavajući ih o sajtu. Imejl Vašeg prijatelja ćemo koristiti samo da pošaljemo poruku koju ste Vi tražili da pošaljemo.
Pored informacija koje nam dobrovoljno pružite, mi sakupljamo kumulativne statističke informacije o našim korisnicima. Sprovodimo analize na evidencionim datotekama našeg veb servera da bi identifikovali između ostalog:

  • najpopularnije strane našeg sajta
  • pretraživače i operativne sisteme koje najčešće koriste našu posetioci
  • sajtove i pretraživače koji su uputili posetioce na naš sajt
  • domene sa kojih nas naši korisnici posećuju.

Ova analiza ne uključuje informacije koje služe za ličnu identifikaciju. Služi samo da nam pomogne da razumemo i bolje ispunimo potrebe naših posetilaca.
Informacije o posetiocima prikupljene preko ovog veb sajta su samo za upotrebu ONLINE Consulting d.o.o. i neće biti objavljene ili prodate trećim licima.
Da biste promenili imejl i/ili neku drugu kontakt informaciju koji ste nam pružili preko ovog veb sajta, možete nas kontaktirati telefonom na broj 021/ 6623 783 i e-mail adresu banke@online.rs . Možete se odjaviti od primanja informatora u bilo kom momentu iz bilo kog razloga brzo i jednostavno ako izaberete opciju odjavi se.
 

0 0
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.