Pratite Banke:online i na Twitteru

/

Devizna i dinarska štednjaZakoniZakoniIstraživanje portala: Mere države za zaštitu korisnika kreditaKrajem prošle godine pripremljen je od strane NBS u saradnji sa Ministarstvom trgovine, Nacrt zakona o zaštiti korisnika finansijskih usluga kojim se reguliše zaštita prava i interesa korisnika finansijskih usluga.

Intervju: Realno je očekivati stabilizaciju kursa dinaraDinar je i danas nastavio da jača u odnosu na evro, dostigavši najviši nivo od 07.05.2010. Kako je do sada uvek trend bio drugačiji, upitali smo stručnjake okupljene oko Srpskog ekonomskog foruma za mišljenje da...

Finansijski lizingUgovor o lizingu je definisan i u ekonomiji i u pravu. Pošto postoje različite definicije ovog instituta, osvrnućemo se na pravno viđenje lizinga. Građani od skoro mogu da kupuju i stanove na lizing, nakon što...

Rezultati ankete: Koliko građanima znači Zakon o zaštiti korisnika finansijskih uslugaIstražili smo šta građanima znači novi Zakon o zaštiti korisnika finansijskih usluga i kolike promene i unapređenje zaštite korisnici usluga očekuju.

Koje su prednosti Zakona o zaštiti korisnika finansijskih uslugaPre nekoliko meseci pripremljen je i predstavljen Zakon o zaštiti korisnika finansijskih usluga, a konačno će 5. decembra početi da se primenjuje.


Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Servis Prognoza kretanja kursa evra za naredni dan

Šifre Plaćanja

Alpha banka - Alpha 1 za sve - refinansirajući kredit

Koja banka ima najbolje uslove (kamate) u nedelji štednje?

TRŽIŠNO KRETANJE ODNOSA VALUTA USD/RSD, CHF/RSD i GBP/RSD

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Vesti

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.