Pratite Banke:online i na Twitteru

Blic novosti iz banaka /

„Provlačite“ MasterCard kreditnu karticu UniCredit Banke i osvojite 5.000 dinara

 
// 01.03.2016. 09:23:55

U sklopu proslave petnaestogodišnjice poslovanja na srpskom tržištu UniCredit Banka je, u saradnji sa kompanijom MasterCard, danas započela kampanju namenjenu svim klijentima, korisnicima MasterCard kreditnih kartica. Za prvih 150 klijenata, koji u periodu od 29. februara do kraja maja 2016. godine, obave najmanje 15 transakcija MasterCard kreditnim karticama na POS terminalima, UniCredit Banka je obezbedila poklon kartice u iznosu od 5.000 dinara.

 

Naime, svi klijenti koji u tromesečnom periodu trajanja kampanje plate karticom na bilo kom POS terminalu, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, ulaze u trku za osvajanje MasterCard poklon kartice sa iznosom od 5.000 dinara. Minimalni iznos transakcije nije definisan, tako da se svako „provlačenje“ MasterCard kreditne kartice UniCredit Banke uzima u obzir. Pored toga, klijenti mogu da iskoriste pogodnosti plaćanja na 3, 6 ili 12 rata koje im pružaju kreditne kartice ove banke.

 
UniCredit Banka Srbija je članica UniCredit Grupe, jedne od vodećih evropskih finansijskih grupacija sa jakim prisustvom u 16 zemalja. Kroz mrežu od približno 7.800 ekspozitura i više od 141.000 zaposlenih, Grupa je prisutna na oko 50 tržišta. U regionu Centralne i Istočne Evrope, UniCredit upravlja najvećom međunarodnom bankarskom mrežom od oko 2.100 ekspozitura (odnosno 3.100 uključujući Tursku). UniCredit Grupa posluje u Austriji, Azerbejdžanu, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj Republici, Nemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Poljskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji i Turskoj.

 

Kompanija MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je tehnološka kompanija koja posluje u okviru svetske platne industrije. Predstavljamo najbržu platnu mrežu na svetu koja povezuje korisnike kartica, finansijske institucije, trgovce, javne uprave i poslovne subjekte u preko 210 zemalja i teritorija. Proizvodi i rešenja koja nudi kompanija MasterCard čine svakodnevne trgovačke aktivnosti - kao što su kupovina, putovanje, poslovanje i upravljanje finansijama - jednostavnijim, bezbednijim i efikasnijim za sve. Pratite nas putem Tvitera @MasterCardNews i @MasterCardRS, ili nam se priključite u razgovoru na našem blogu Beyond the Transaction Blog i prijavite se za najnovije vesti na Engagement Bureau.

0 0
Tagovi:
Ako želite možete ostaviti komentar na ovaj članak.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentar
Vesti

Povezani članci

Novosti iz banaka

Najčitanije vesti

Najtraženiji bankarski proizvodi

01. Devizna postepena štednja
02. Gotovinski Hipotekarni Krediti
03. Devizna štednja- Hypoland klub
04. Intesa Osnovni tekući račun
05. Potrošački krediti sa deviznom klauzulom za ostale građane

Poslednji komentari

Jasmina Radić: SGB je definitivno najgora... /detaljnije/

Nikola S: Kao da u Zakonu o Narodnoj... /detaljnije/

Ivica Maričić: Korisnik sam kredita... /detaljnije/

Ma da: Verovatno najgora banka na... /detaljnije/

Željko: godinama sam stedisa EFG... /detaljnije/

Banke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.