Pratite Banke:online i na Twitteru

Tekući, namenski, dinarski i devizni računi u bankama u Srbiji

Tekući račun je račun otvoren na osnovu ugovora između klijenta i banke na koji vam se uplaćuje zarada i drugi izvori prihoda.

Putem tekućeg računa je moguće:

Minus po tekućem računu?

Većina banaka prilikom otvaranja računa odobrava i pozajmicu po tekućem računu. Važno je znati da je to jedan od najskupljih vidova zaduženja. U okvirima dozvoljenog minusa, banka će na pozajmljena sredstva zaračunati kamatu. Ukoliko dozvoljeni limit bude prekoračen, banka će na prekoračena sredstva zaračunati zateznu kamatu, a ta kamata je najviša kamata koja postoji na tržištu.

Tekući računi

Banka Credy Banka
Naziv Računa Tekući računi
Vrsta Računa Tekući
Valuta RSD
Troškovi otvaranja 0
Troškovi održavanja 200 RSD mesečno
Pozajmica po računu 1.00
E-banking da
Kamatna stopa 2% mesečno
Kada se odobrava nakon 1 plate ali mora se biti u stalnom radnom odnosu 3 meseca
Iznos odobravanja U visini plate
12 meseci
Napomena pre isteka 12 meseci mora jedan dan biti pozitivno stanje, pa se ponovu odobrava 6 meseci, ukoliko se prekorači dozvoljeni minus minimun 3 meseca mora biti pozitivno stanje.
Specijal Uz ovaj račun možete dobiti DinaCard i Visa electron karticu, a uz podnošenje zahteva, DinaCard i Visa Classic kreditnu karticu.
Korisnici Fizička lica
NAKNADA ZA ZATVARANJE RAČUNA 0.00
0.0 (0)

Formular za prijavu

Mesto:
Ekspozitura:
Ime:
Prezime:
Adresa:
Broj telefona:
E-mail:
Da li ste klijent ove banke?  Da     Ne
Napomena ili komentar:

Popunjavanjem ovog formulara potvrđujete da ste saglasni sa tim da Vas odgovarajući sektor odabrane banke kontaktira u cilju realizacije Vašeg zahteva. Takođe, popunjavanjem ovog formulara saglasni ste sa raspolaganjem Vašim ostavljenim podacima od strane našeg portala i banke čiji ste proizvod odabrali.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentarBanke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.