Pratite Banke:online i na Twitteru

Kreditne i debitne platne kartice svih banaka u Srbiji

Kreditna kartica, u današnjem smislu te reči, je kartica koja dokazuje da je njenom vlasniku odobrena kreditna linija. Ona omogućava vlasniku da kupuje i/ili podiže gotovinu do prethodno utvrđenog iznosa; odobreni kredit može se u celosti isplatiti na kraju određenog perioda ili se može isplaćivati u ratama, pri čemu se neizmireni dug smatra odobrenim kreditom. Kamata se zaračunava na iznos bilo kog odobrenog kredita, a vlasniku se često naplaćuje i godišnja provizija za održavanje kartice odnosno računa.

Za razliku od kreditne kartice, debitna kartica je kartica koja omogućava svom vlasniku da kupuje direktnim zaduživanjem svog računa. Debitne kartice omogućavaju vam da platite i podižete gotovinu do visine sredstava koja imate na računu, uključujući i dozvoljeni minus u nekim bankama.
 

Banka Societe Generale banka Srbija A.D. Beograd
Naziv kartice Gold
Sistem
Način otplate Kreditne kartice
Korisnik Fizička lica
Kamata% 2.25
Članarina 0.00
Upotrebljivost
Troškovi izdavanja 0.00
Uslovi
Specijal

Sosijete ženeral banka je od ovog meseca izmenila uslove odobravanja Visa Gold kartice i učinila korišćenje ovog prestižnog proizvoda još primamljivijim.
Pored snižavanja minimalnog limita po kartici i uvođenja mogućnosti otplate zaduženja u procentu već od 5 odsto, Sosijete Ženeral banka korisnicima ove kartice nudi niz novih pogodnosti. Prilikom kupovine ili plaćanja usluga u zemlji i inostranstvu, pored popusta koje ostvaruju, klijenti sada dobijaju i poene, koje mogu zameniti za vaučere odgovarajuće vrednosti za trgovinske kuće poznatih svetskih brendova u Srbiji. Banka je, u saradnji sa Uniqa neživotnim osiguranjem, uvela i putno-zdravstveno osiguranje za korisnike Vise Gold, koje važi i za članove porodice kada putuju sa korisnikom kartice.

Napomena
Internet NE
Instrumenti obezbedjenja
Depozit
NAKNADA ZA GAŠENJE 600.00
3.3 (3)

Formular za prijavu

Mesto:
Ekspozitura:
Ime:
Prezime:
Adresa:
Broj telefona:
E-mail:
Da li ste klijent ove banke?  Da     Ne
Napomena ili komentar:

Popunjavanjem ovog formulara potvrđujete da ste saglasni sa tim da Vas odgovarajući sektor odabrane banke kontaktira u cilju realizacije Vašeg zahteva. Takođe, popunjavanjem ovog formulara saglasni ste sa raspolaganjem Vašim ostavljenim podacima od strane našeg portala i banke čiji ste proizvod odabrali.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentarBanke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.