Pratite Banke:online i na Twitteru

Kreditne i debitne platne kartice svih banaka u Srbiji

Kreditna kartica, u današnjem smislu te reči, je kartica koja dokazuje da je njenom vlasniku odobrena kreditna linija. Ona omogućava vlasniku da kupuje i/ili podiže gotovinu do prethodno utvrđenog iznosa; odobreni kredit može se u celosti isplatiti na kraju određenog perioda ili se može isplaćivati u ratama, pri čemu se neizmireni dug smatra odobrenim kreditom. Kamata se zaračunava na iznos bilo kog odobrenog kredita, a vlasniku se često naplaćuje i godišnja provizija za održavanje kartice odnosno računa.

Za razliku od kreditne kartice, debitna kartica je kartica koja omogućava svom vlasniku da kupuje direktnim zaduživanjem svog računa. Debitne kartice omogućavaju vam da platite i podižete gotovinu do visine sredstava koja imate na računu, uključujući i dozvoljeni minus u nekim bankama.
 

Banka Komercijalna Banka A.D.
Naziv kartice Standard
Sistem
Način otplate Charge kartice
Korisnik Fizička lica
Kamata% 1.30
Članarina 500.00
Upotrebljivost
Troškovi izdavanja 0.00
Uslovi

Otvoren tekući račun u banci

Specijal
Napomena
  • Sve transakcije u zemlji i inostranstvu možete plaćati odloženo na 30 dana –bez kamate!
  • Svakog 5. u mesecu, Komercijalna banka će vas obavestiti o prispelim transakcijama.
  • Za transakcije u zemlji, tekući račun se zadužuje za svaku transakciju pojedinačno.
  • Ukoliko na namenskom deviznom računu nemate dovoljno sredstava, vaše dugovanje u datom trenutku se konvertuje u dinarsku protivvrednost zaduženjem tekućeg računa. Tako ste uvek na sigurnom!
Internet NE
Instrumenti obezbedjenja

na osnovu otvorenog tekućeg računa građana

Depozit NE
NAKNADA ZA GAŠENJE 0.00
3.7 (3)

Formular za prijavu

Mesto:
Ekspozitura:
Ime:
Prezime:
Adresa:
Broj telefona:
E-mail:
Da li ste klijent ove banke?  Da     Ne
Napomena ili komentar:

Popunjavanjem ovog formulara potvrđujete da ste saglasni sa tim da Vas odgovarajući sektor odabrane banke kontaktira u cilju realizacije Vašeg zahteva. Takođe, popunjavanjem ovog formulara saglasni ste sa raspolaganjem Vašim ostavljenim podacima od strane našeg portala i banke čiji ste proizvod odabrali.

Anketa

1 komentara

  • Rade M // 07.09.2009.

    proverite kartice u komercijalnoj banci...DEPOZIT JE POTREBAN!!

    6.0 (1)

Ako želite možete ostaviti komentarBanke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.