Pratite Banke:online i na Twitteru

Kreditne i debitne platne kartice svih banaka u Srbiji

Kreditna kartica, u današnjem smislu te reči, je kartica koja dokazuje da je njenom vlasniku odobrena kreditna linija. Ona omogućava vlasniku da kupuje i/ili podiže gotovinu do prethodno utvrđenog iznosa; odobreni kredit može se u celosti isplatiti na kraju određenog perioda ili se može isplaćivati u ratama, pri čemu se neizmireni dug smatra odobrenim kreditom. Kamata se zaračunava na iznos bilo kog odobrenog kredita, a vlasniku se često naplaćuje i godišnja provizija za održavanje kartice odnosno računa.

Za razliku od kreditne kartice, debitna kartica je kartica koja omogućava svom vlasniku da kupuje direktnim zaduživanjem svog računa. Debitne kartice omogućavaju vam da platite i podižete gotovinu do visine sredstava koja imate na računu, uključujući i dozvoljeni minus u nekim bankama.
 

Banka OTP banka Srbija a.d.
Naziv kartice Standard
Sistem
Način otplate Kreditne kartice
Korisnik Fizička lica
Kamata% 1.89
Članarina 125.00
Upotrebljivost

MasterCard Standard kreditna kartica , internacionalna platna kartica iz MasterCard International sistema, pruža Vam niz pogodnosti od kojih izdvajamo dve najvažnije:
Odloženo plaćanje bez kamate do 38 dana
Otplatu kredita u manjim fiksnim iznosima
 

Troškovi izdavanja 0.00
Uslovi

Kamata
Od 1. marta 2010. godine: 1,89% mesečno (EKS: 25,19% godišnje) za klijente koji primaju platu preko tekućeg računa u OTP banci Srbija; 2,09% mesečno (EKS: 28,17% godišnje) za klijente koji primaju platu preko računa u drugoj banci.
 

Specijal

Od 1. marta 2010. godine: 1,89% mesečno (EKS: 25,19% godišnje) za klijente koji primaju platu preko tekućeg računa u OTP banci Srbija; 2,09% mesečno (EKS: 28,17% godišnje) za klijente koji primaju platu preko računa u drugoj banci. 

Napomena


Kreditni limit
Od 5.000 do 200.000 RSD
Penzioneri: do iznosa tri mesečne penzije (maks. do 200.000 RSD)
Otplata kredita
Kao korisnik MasterCard Standard kreditne kartice, možete izabrati dan u mesecu koji Vam najviše odgovara za otplatu: 8., 18. ili 28. dan u mesecu.
Na dan obračuna, na naplatu dospeva fiksni iznos čija visina zavisi od odobrenog limita:
• 1.500 dinara za limit do 50.000 dinara
• 3.000 dinara za limit preko 50.000 dinara.
5.000 RSD za limit preko 100.000 RSD
Beskamatni period je do 30 dana + 8 dana.
 

Internet NE
Instrumenti obezbedjenja

Kao instrument obezbeđenja, osim administrativne zabrane koja je sastavni deo zahteva za izdavanje kartice, dovoljna je još samo jedna sopstvena menica.

Depozit 0
NAKNADA ZA GAŠENJE 1200.00
0.0 (0)

Formular za prijavu

Mesto:
Ekspozitura:
Ime:
Prezime:
Adresa:
Broj telefona:
E-mail:
Da li ste klijent ove banke?  Da     Ne
Napomena ili komentar:

Popunjavanjem ovog formulara potvrđujete da ste saglasni sa tim da Vas odgovarajući sektor odabrane banke kontaktira u cilju realizacije Vašeg zahteva. Takođe, popunjavanjem ovog formulara saglasni ste sa raspolaganjem Vašim ostavljenim podacima od strane našeg portala i banke čiji ste proizvod odabrali.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentarBanke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.