Pratite Banke:online i na Twitteru

Kreditne i debitne platne kartice svih banaka u Srbiji

Kreditna kartica, u današnjem smislu te reči, je kartica koja dokazuje da je njenom vlasniku odobrena kreditna linija. Ona omogućava vlasniku da kupuje i/ili podiže gotovinu do prethodno utvrđenog iznosa; odobreni kredit može se u celosti isplatiti na kraju određenog perioda ili se može isplaćivati u ratama, pri čemu se neizmireni dug smatra odobrenim kreditom. Kamata se zaračunava na iznos bilo kog odobrenog kredita, a vlasniku se često naplaćuje i godišnja provizija za održavanje kartice odnosno računa.

Za razliku od kreditne kartice, debitna kartica je kartica koja omogućava svom vlasniku da kupuje direktnim zaduživanjem svog računa. Debitne kartice omogućavaju vam da platite i podižete gotovinu do visine sredstava koja imate na računu, uključujući i dozvoljeni minus u nekim bankama.
 

Banka Raiffeisen Bank A.D.
Naziv kartice Revolving Web
Sistem
Način otplate Kreditne kartice
Korisnik Fizička lica
Kamata% 1.95
Članarina 150.00
Upotrebljivost
  • Kreditna kartica za plaćanje robe i usluga kao i podizanje gotovine na bankomatima i šalterima banaka u zemlji i inostranstvu.
  • Plaćanja putem interneta, i MOTO transakcije (narudžbine putem telefona ili pošte)
  • Iznos kreditnog limita: od 100 EUR do 5000 EUR (u dinarskoj protivvrednosti)
  • Odobreni limit po kartici predstavlja iznos kupljenog proizvoda zaokružen na prvu hiljadu više (npr. kupljen LCD TV u iznosu 35,458.59 RSD, odobren limit po kartici 36,000.00 RSD)
  • Bez učešća i menice
  • Vrsta robe ne uslovljava rok otplate
  • Jednom mesečno klijent dobija izvod na kome je prikazana dospela obaveza odnosno minimalni iznos za uplatu
  • Minimalni iznos mesečne otplate iznosi samo 5% od potrošenog limita (inicijalno 5% od iznosa kupljene robe)
  • Plaćanje dospele obaveze je uz 21 dan grejs perioda od datuma izvoda do datuma dospeća
  • Otplatom mesečne rate, oslobađa se kreditni limit kartice za ponovnu kupovinu i podizanje gotovine na bilo kom prodajnom mestu na kojem postoji znak MasterCard

 

Troškovi izdavanja 0.00
Uslovi

Kupovinom robe po vašem izboru na prodajnom mestu trgovca putem Raiffeisen WEB kreditne kartice postanite korisnik univerzalnog proizvoda za plaćanje robe i usluga kao i podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu.

Zahtev se podnosi direktno na prodajnom mestu bez odlaska u banku

Specijal

Postanite korisnik MasterCard Web kreditne kartice na prodajnim mestima trgovca i naknadnom potrosnjom od RSD 1,000 dobićete šansu da osvojite vaučer za putovanje u protivvrednosti od EUR 1,000.

Nagradna igra počinje 20.Maja 2010. godine i traje do 22.Novembra 2010. godine, a jednom mesečno tokom tog perioda obavljaće se javno izvlačenje srećnog dobitnika.
 

Napomena

Raiffeisen banka svim svojim korisnicima MasterCard Revolving Web kreditne kartice u periodu od tri meseca po aktivaciji poklanja besplatnu mesečnu naknadu za njeno održavanje.
Raiffeisen banka je svim svojim korisnicima MasterCard Revolving Web kreditne kartice, koji su ujedno i korisnici prepaid broja bilo kog mobilnog operatera u zemlji (MTS, Telenor, VIP Mobile), omogućila dopunu kredita slanjem SMS poruke. Korišćenjem pomenutog servisa možete dopuniti svoj mobilni telefon ili mobilni telefon bilo koje druge osobe iz iste mreže. Servis možete koristiti u svakom trenutku, sa bilo kog mesta, u zemlji ili inostranstvu.

Raiffeisen banka je, u saradnji sa UNIQA osiguranjem, svim svojim korisnicima platnih kartica, bez obzira da li je reč o debitnim ili kreditnim karticama, ponudila kao dodatnu mogućnost četiri veoma atraktivna uslužna paketa osiguranja za svakodnevni život, kao i za turistička, odnosno službena putovanja. Prvi paket omogućava klijentima osiguranje od slučajeva zloupotrebe izgubljene ili ukradene kartice, čime su pokriveni troškovi nastali neovlašćenim korišćenjem kartice, odnosno troškovi izdavanja nove kartice. Drugi paket se odnosi na troškove nastale usled neovlašćenog korišćenja osiguranikovog mobilnog telefona, a treći pruža mogućnost osiguranja od slučajeva gubitka ili kašnjenja prtljaga tokom putovanja, kao i nastalih troškova usled kašnjenja leta. Četvrti paket, uz mogućnost osiguranja od slučajeva navedenih u prva tri paketa, odnosi se i na pokrivanje troškova zdravstvenog i stomatološkog osiguranja tokom putovanja, odnosno eventualnog transporta ukoliko je to neophodno.
Start – gubitak ili kradja kartice - 100.00 RSD mesečno
Plus – Start + nezakonito korišćenje mobilnog telefona - 150.00 RSD mesečno
Ekstra –Plus + nepredviđeni troškovi nastali u toku putovanja avionom -200.00 RSD mesečno
Total – Ekstra+ putno zdravstveno osiguranje - 400.00 RSD mesečno
 

Internet DA
Instrumenti obezbedjenja

Na osnovu tekućeg računa,menica

Depozit 0
NAKNADA ZA GAŠENJE 300.00
0.0 (0)

Formular za prijavu

Mesto:
Ekspozitura:
Ime:
Prezime:
Adresa:
Broj telefona:
E-mail:
Da li ste klijent ove banke?  Da     Ne
Napomena ili komentar:

Popunjavanjem ovog formulara potvrđujete da ste saglasni sa tim da Vas odgovarajući sektor odabrane banke kontaktira u cilju realizacije Vašeg zahteva. Takođe, popunjavanjem ovog formulara saglasni ste sa raspolaganjem Vašim ostavljenim podacima od strane našeg portala i banke čiji ste proizvod odabrali.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentarBanke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.