Pratite Banke:online i na Twitteru

Kreditne i debitne platne kartice svih banaka u Srbiji

Kreditna kartica, u današnjem smislu te reči, je kartica koja dokazuje da je njenom vlasniku odobrena kreditna linija. Ona omogućava vlasniku da kupuje i/ili podiže gotovinu do prethodno utvrđenog iznosa; odobreni kredit može se u celosti isplatiti na kraju određenog perioda ili se može isplaćivati u ratama, pri čemu se neizmireni dug smatra odobrenim kreditom. Kamata se zaračunava na iznos bilo kog odobrenog kredita, a vlasniku se često naplaćuje i godišnja provizija za održavanje kartice odnosno računa.

Za razliku od kreditne kartice, debitna kartica je kartica koja omogućava svom vlasniku da kupuje direktnim zaduživanjem svog računa. Debitne kartice omogućavaju vam da platite i podižete gotovinu do visine sredstava koja imate na računu, uključujući i dozvoljeni minus u nekim bankama.
 

Banka Banca Intesa A.D.
Naziv kartice Visa Electron Easy Travel Card
Sistem
Način otplate Debitne kartice
Korisnik Fizička lica
Kamata% -
Članarina 0.00
Upotrebljivost
Troškovi izdavanja 0.00
Uslovi
Specijal

Banca Intesa Visa Electron Easy Travel Card (ETC) predstavlja multifunkcionalnu karticu koja objedinjuje identifikacionu studentsku karticu, benefit karticu Easy Travel Card i platnu karticu Banca Intesa Visa Electron namenjenu studentima svih Univerziteta i visokih škola bez obzira na status i godine studenta. 

Napomena
Internet DA
Instrumenti obezbedjenja
Depozit
NAKNADA ZA GAŠENJE 0.00
7.8 (5)

Formular za prijavu

Mesto:
Ekspozitura:
Ime:
Prezime:
Adresa:
Broj telefona:
E-mail:
Da li ste klijent ove banke?  Da     Ne
Napomena ili komentar:

Popunjavanjem ovog formulara potvrđujete da ste saglasni sa tim da Vas odgovarajući sektor odabrane banke kontaktira u cilju realizacije Vašeg zahteva. Takođe, popunjavanjem ovog formulara saglasni ste sa raspolaganjem Vašim ostavljenim podacima od strane našeg portala i banke čiji ste proizvod odabrali.

Anketa

2 komentara

  • Branka Novakovic // 19.01.2010.

    Na zvanicnom sajtu Intesa banke, medju prednostima koje pruza ETC kao benefitna kartica, izmedju ostalog, doslovno je navedeno : ''popust do 50% pri putovanju železnicom kod tri regionalne železnice (Srbija, Crna Gora i Republika Srpska)''. Iz tog razloga sam danas izvadila ETC, da bih, kao student, ostvarila pravo na popust za prevoz zeleznicom. Kada sam danas prilozila doticnu karticu na salteru zeleznicke stanice u Beogradu, ''ljubazna'' salterska sluzbenica me samo ironicno pogledala, i bacivsi istu prokomentarisala: ''Ovo ti kod nas vise ne vazi''. Dakle, Zeleznice Srbije od 01.01.2010. ne daju nikakav popust na ETC. Moje pitanje je: da li ova, ocigledna, prevara banke Intesa podleze zakonskoj odgovornosti, i kome bih mogla da se obratim u smislu zalbe ili primedbe?

    9.0 (16)
  • Nenad Ajdukovic // 07.02.2010.

    To "ljubazna " je za svaku osudu jer je trebala da ti kaze da sa ETC karticom moras da kod njih tj. u Zeleznicama Srbije izvadis jednu dodatnu od dve ponudjene: SRB PLUS ili RAIL PLUS koje kostaju 150 i 5 EUR. P.S. Ovaj link ce ti pomoci http://www.zeleznicesrbije.com/active/sr-latin/home/glavna_navigacija/putnicki_saobracaj/unutrasnji_saobracaj/komercijalne_povlastice.html

    4.8 (8)

Ako želite možete ostaviti komentarBanke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.