Pratite Banke:online i na Twitteru

Kreditne i debitne platne kartice svih banaka u Srbiji

Kreditna kartica, u današnjem smislu te reči, je kartica koja dokazuje da je njenom vlasniku odobrena kreditna linija. Ona omogućava vlasniku da kupuje i/ili podiže gotovinu do prethodno utvrđenog iznosa; odobreni kredit može se u celosti isplatiti na kraju određenog perioda ili se može isplaćivati u ratama, pri čemu se neizmireni dug smatra odobrenim kreditom. Kamata se zaračunava na iznos bilo kog odobrenog kredita, a vlasniku se često naplaćuje i godišnja provizija za održavanje kartice odnosno računa.

Za razliku od kreditne kartice, debitna kartica je kartica koja omogućava svom vlasniku da kupuje direktnim zaduživanjem svog računa. Debitne kartice omogućavaju vam da platite i podižete gotovinu do visine sredstava koja imate na računu, uključujući i dozvoljeni minus u nekim bankama.
 

Banka Alpha Bank Srbija A.D.
Naziv kartice Hvala
Sistem
Način otplate Kreditne kartice
Korisnik Fizička lica
Kamata% 1.65
Članarina 1500.00
Upotrebljivost

Redovno korišćenje MasterCard kreditne kartice čini Vas aktivnim donatorom u borbi protiv raka dojke, iako ne zahteva Vaše dodatne troškove i napore.

Kada birate, izaberite karticu koja Vaš doprinos akciji od nacionalnog značaja čini neprocenjivim i koja Vam pruža sve prednosti modernog plaćanja na bazi revolving kreditne linije:
Izuzetno povoljna nominalna kamatna stopa za kupovinu od 1,65% mesečno, odnosno 19,80% godišnje*
Prilikom podizanja gotovine nominalna kamatna stopa iznosi 2,00% mesečno, odnosno 24,00% godišnje*
Bez kamate na sve kupovine roba i usluga u prethodnom mesecu, ukoliko do roka za uplatu izmirite celokupno dugovanje po Vašoj kartici
Limit potrošnje do 700.000 dinara
Na kraju svakog meseca izmirujete samo 3% od ukupne potrošnje
Mogućnost plaćanja putem Interneta
Viši stepen zaštite kroz čip tehnologiju


 

Troškovi izdavanja 0.00
Uslovi

* Na kraju svakog meseca izmirujete samo 5% od ukupnog dugovanja
* Niste u obavezi da primate zaradu / penziju u Alpha Bank
* Viši stepen zaštite kroz čip tehnologiju
 

Specijal


Zato što je rak dojke izlečiv ako se otkrije na vreme...

Zato što bi trebalo pomoći kad god za to imamo priliku...

Zato što svako od nas poznaje nekog ko se susreo sa ovim problemom...

Zato što su neke stvari, jednostavno, neprocenjive...
Alpha Bank je, u saradnji sa Ministarstvom zdravlja Republike Srbije, kreirala jedinstvenu MasterCard kreditnu karticu. Karticu koja čini dobra dela.

Prilikom svake transakcije ovom kreditnom karticom, Alpha Bank odvaja isključivo deo svojih sredstava i uplaćuje ih u fond Nacionalnog programa za prevenciju raka dojke. Bez dodatnih troškova za Vas, korišćenjem ove kartice postajete aktivni donator.

Budite i Vi ponosni korisnik MasterCard kartice i ujedno postanite aktivni učesnik u našoj zajedničkoj borbi.

 

Napomena 

Internet DA
Instrumenti obezbedjenja
Depozit
NAKNADA ZA GAŠENJE 0.00
7.8 (4)

Formular za prijavu

Mesto:
Ekspozitura:
Ime:
Prezime:
Adresa:
Broj telefona:
E-mail:
Da li ste klijent ove banke?  Da     Ne
Napomena ili komentar:

Popunjavanjem ovog formulara potvrđujete da ste saglasni sa tim da Vas odgovarajući sektor odabrane banke kontaktira u cilju realizacije Vašeg zahteva. Takođe, popunjavanjem ovog formulara saglasni ste sa raspolaganjem Vašim ostavljenim podacima od strane našeg portala i banke čiji ste proizvod odabrali.

Anketa

Nema komentara

Ako želite možete ostaviti komentarBanke:online/

Sve informacije o bankama i njihovoj ponudi, predstavljenje na ovom sajtu, su informativnog karaktera i neobavezujuće u bilo kom pogledu. Dobijene su iz medija, kao i javno dostupnih informativnih sredstava pojedinih banaka (web prezentacije, štampani i ostali propagandni materijal). S obzirom da, od momenta preuzimanja do momenta objavljivanja, može doći do zastarevanja, Vlasnik portala Banke ONLINE ne odgovara za tačnost objavljenih informacija.